Speeltuin Heidezicht drukte

Een gezellig dagje uit in Speeltuin Heidezicht. Maar wanneer is het druk?
Welkom in Speeltuin Heidezicht. Een gezellige speeltuin waar je lekker los kunnen gaan op de vele speeltoestellen. Deze grote speeltuin is erg groot maar als ouders kun je er prima het overzicht houden. Dit komt omdat de speeltuin is gebouwd op een grote zandvlakte. Dit is natuurlijk ideaal zodat je je kinderen niet uit het oog zal verliezen. Ook voor de ouders is Speeltuin Heidezicht ideaal omdat zij hier heerlijk kunnen genieten van een lekker bakje koffie op het terras. Na afloop kun je er als gezin heerlijk genieten van de gerechten op de menukaart van het restaurant. Ben je op zoek naar een voordelig maar een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Speeltuin Heidezicht in Bussum.

Wat is er te doen?

De speeltuin is een onderdeel van het gelijknamige restaurant en terras. Het is niet allen genieten geblazen in het restaurant waar je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende gerechten, maar ook in de speeltuin kan er heerlijk worden genoten. De speeltuin biedt een uitstekende uitkomst voor kinderen van alle leeftijden die zich willen vermaken door te klimmen en te klauteren. Wat deze speeltuin zo speciaal maakt? Het is een prachtig grote speeltuin waarin de ouders een goed overzicht hebben over de verschillende speeltoestellen. Daarnaast is er zoveel te doen. Ga van de tokkelbaan, beklim de klimmuur of speel in een van de speelhuisjes. Ook voor kinderen die lekker met zand willen spelen is deze speeltuin ideaal.

Speeltuin Heidezicht en drukte

Speeltuin Heidezicht is populair maar desondanks is het er niet druk. Je kunt er heerlijk genieten van een ontspannen dagje uit zonder dat anderen je voor de voeten lopen. Ga ook voor een leuk dagje waarin de kinderen zich kunnen vermaken in de speeltuin en waar je samen als gezin kan genieten van lekkere hapjes, drankjes en gerechten op het terras of in het restaurant. Op deze manier wordt het een gezellig dagje weg met het hele gezin!

Speeltuin Heidezicht drukte
3.8 met 4 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *