Speeltuin Elckerlyc voor een goedkoop dagje plezier.
Inmiddels bestaat Speeltuin Elckerlyc alweer 25 jaar en dat is niet voor niets. Deze plek in Oss is mede mogelijk gemaakt door heel veel sponsoren, vrijwilligers en bewoners van de stad. De speeltuin is net wat anders dan anderen, omdat het helemaal in thema is gebouwd. Met een loopburg kun je het kasteel binnen gaan om er vervolgens met de glijbaan weer uit te komen.

Kinderen kunnen zich hier hele dagen vermaken en ook voor ouders is het hier prima vertoeven. Op de grote grasvelden kun je gewoon een matje neerleggen om zelf eindelijk eens het boek te lezen wat je wilde. Met mooi weer is het aan te raden om je kroost zwemkleding aan te doen, want dan gaan ze gegarandeerd spelen met de speciaal voor de speeltuin ontworpen watertafel.

Kinderfeestjes

Speeltuin Elckerlyc

Bron: http://www.speeltuinelckerlyc.nl/?id=6

Wat is er nu leuker dan lekker de hele dag doorbrengen in Speeltuin Elckerlyc als je jarig bent? Voor een bedrag van 7,50 euro per kunt hebben zij de hele dag toegang en krijgen ze vele extra’s. Hiervoor krijgen ze ook nog een snoepzakje, ijsje, frietje en een spannende verrassing.

Een leuke combinatie

Naast Speeltuin Elckerlyc ligt kinderboerderij De Elzenhoek waar je gratis een bezoekje aan kunt brengen. Er zijn heel veel dieren die je kunt aaien of zelfs knuffelen als dat willen. Het is ook leuk om voor 50 cent een handje met voer voor de geiten te kopen en dit aan ze te geven. Dat vinden ze erg lekker en daardoor kun je ze ook meteen erg makkelijk aanraken.

Betaalbaar spelen

In schoolvakanties en tijdens feestdagen is de speeltuin geopend van 10 uur in de ochtend tot half 6 ‘s middags. Buiten de schoolvakanties is de speeltuin op maandag wat later open, namelijk om half 2. Van 24 november tot en met 4 maart kun je geen bezoek brengen, want dan is de speeltuin gesloten.

Speeltuin Elckerlyc
4.5 met 11 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

1 reactie

Pyramide van Austerlitz | Informatie over het park. | PretparkenNederland.nl · 27 juli 2018 op 15:10

[…] Bekijk hier nog een leuk uitje. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *