Speeltuin Elckerlyc tickets

Speeltuin Elckerlyc tickets

Even een dagje er tussenuit met de kinderen naar een geweldige speeltuin waar ze zich onbeperkt kunnen vermaken? Dan is Speeltuin Elckerlyc een geweldig idee. Hier kunnen de kids zich namelijk naar hartenlust vermaken op de vele speeltoestellen. En dat is niet het enige: er hoort namelijk ook nog eens een leuke en gezellige kinderboerderij bij het park. Daardoor is Speeltuin Elckerlyc geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het is dan ook niet zo gek dat er in het hoogseizoen iedere dag opnieuw talloze kinderen op deze leuke speeltuin af komen. Maar hoeveel kost dat eigenlijk? Waar kun je Speeltuin Elckerlyc tickets kopen en zijn er ook speciale prijzen voor bijvoorbeeld jonge kinderen of bijzondere gebeurtenissen? Hieronder vertellen we je alles wat je over Speeltuin Elckerlyc tickets zou moeten weten!

Prijzen gewone tickets van Speeltuin Elckerlyc

Speeltuin Elckerlyc tickets
Bron: http://www.speeltuinelckerlyc.nl/?id=6

Wanneer je een dagje naar deze bijzondere speeltuin wil, moet je natuurlijk wel entree betalen. Gelukkig ligt het entreegeld ontzettend laag en betaal je voor Speeltuin Elckerlyc tickets vrijwel niets. Kinderen tot 3 jaar mogen zelfs helemaal gratis naar binnen in het park. Iedereen die ouder is dan drie jaar koopt een entreeticket voor slechts 2 euro per persoon. Woon je in de directe omgeving van deze speeltuin en ben je van plan om er veel vaker met je kinderen heen te gaan? In dat geval is het verstandig om voor een zogeheten 10-bezoekenkaart te gaan. Daar betaal je namelijk slechts € 17,50 voor terwijl je voor tien losse tickets € 20 betaalt. En waarom zou je dat voordeel laten schieten?

Kinderfeestje?

Speeltuin Elckerlyc is natuurlijk de ideale plaats om de verjaardag van de kinderen te vieren. Er komen dan ook regelmatig kinderfeestjes deze speeltuin bezoeken. Zoveel zelfs dat er een speciaal arrangement voor is samengesteld. Je betaalt in dat geval € 7,50 per ticket. Daarvoor krijgen de kinderen niet alleen maar toegang tot deze geweldige speeltuin inclusief kinderboerderij, maar ook nog eens allerlei extra’s. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een frietje, ijsje en een snoepzak. En aan het einde krijgt iedere kind ook nog eens een verrassing. Overigens hoef je voor een kinderfeestje niet te reserveren. Dat je bij aankomst direct bij de kassa regelen.

Lees meer over de speeltuin hier.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *