Speeltuin Elckerlyc korting

Goedkoop naar een leuk pretpark of een gave speeltuin. 
Daguitjes in Nederland zijn al jarenlang niet echt goedkoop meer. Vaak ben je voor een bezoek met drie kinderen aan een gemiddeld park, al snel 75 euro kwijt. En dan moeten de parkeerkosten, de reiskosten en de versnaperingen die je in het park koopt, er nog bij opgeteld worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende mogelijkheden om aan kortingskaartjes te komen voor de leukste en mooiste attractieparken van Nederland. Als je goed op het internet zoekt dan zijn er misschien kortingen te vinden. Zo houd je als bezoekers flink wat euro’s in de zak en kun je dat geld aan andere dingen besteden. Een van de kortingsacties die wij aanbieden, is entreekorting op Speeltuin Elckerlyc in Oss, Noord-Brabant. Deze superleuke speeltuin doet precies wat de naam al aangeeft: het is een park waar iedereen (‘elckerlyc’ betekent ‘iedereen’) – of je nu jong, oud, superfit, gehandicapt of beperkt bent – vrijuit kan spelen en een hoop plezier kan maken.

Wat is er in Speeltuin Elckerlyc in Oss allemaal te beleven?

Speeltuin Elckerlyc korting

Bron: http://www.speeltuinelckerlyc.nl/?id=5

De Speeltuin Elckerlyc is in de jaren 1990 door vrijwilligers opgericht en ingericht met schenkingen van bedrijven en inwoners van Oss. Vanuit de achterliggende motivatie dat iedereen moet kunnen spelen en zijn of haar ei kwijt moet kunnen in spel en ontspanning. In deze doelstelling is Speeltuin Elckerlyc uitmuntend geslaagd. Het park zeer avontuurlijk ingericht, met spannende houten kastelen, fraaie bosjes waarachter de kids zich kunnen verstoppen en tal van speelinstallaties en interessante speelhoeken. In werkelijk alle gaten en hoeken kunnen de kinderen zich hier uitleven en ontspannen, in zandbakken, op de touwbruggen en glijbanen en op de vele speeltoestellen.

Ga ook eens naar Speeltuin Elckerlyc

Ook voor kinderen en/of volwassenen die in een rolstoel zitten, is Speeltuin Elckerlyc prima toegankelijk. Bezoek ook eens Speeltuin Elckerlyc en creëer voor jouw kinderen een nieuwe belevenis.

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen kan via onderstaand formulier.

Speeltuin Elckerlyc korting
4.9 met 7 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *