Speeltuin Elckerlyc drukte

Speeltuin Elckerlyc drukte

We leven tegenwoordig in lastige tijden. Financieel gaat het niet meer allemaal voor de wind. De economische crisis zit nog in ons achterhoofd en veel gezinnen moeten rondkomen met maar een klein beetje geld per maand. Dit is erg jammer, want op die manier gaat vrijwel al het geld naar basisbehoeften en is het welhaast niet mogelijk om leuke dingen te doen. Zeker wanneer je kinderen hebt is dit erg balen, want kinderen houden van spelen en leuke uitjes doen. Maar een attractiepark of een dierentuin is vaak veel te duur voor een gezin met beperkte financiële middelen. Zeker wanneer je heel veel kinderen hebt. Gelukkig is er dan altijd nog de mogelijkheid om naar Speeltuin Elckerlyc te gaan. Dit is een speeltuin dat is opgezet door verschillende vrijwilligers. Dit maakt de speeltuin toegankelijk voor iedereen, dus ook voor mensen met een kleine portemonnee.

Speeltuin in Oss.

Speeltuin Elckerlyc drukte

Bron: http://www.speeltuinelckerlyc.nl/?id=6

De speeltuin vestigt zich in het pittoreske plaatsje Oss. Alle speelapparaten die je je maar kunt bedenken zijn er logischerwijze aanwezig. Maar er is niet alleen een speeltuin, maar ook een kinderboerderij! Alle dieren die je normaliter op een kinderboerderij ziet, zijn ook aanwezig op Speeltuin Elckerlyc. Dit is handig, want dan kunnen de activiteiten splitsen. Als je je verveelt in de speeltuin kun je naar de kinderboerderij, en als je je verveelt bij de kinderboerderij kun je logischerwijze naar de speeltuin.

Wanneer kan het druk zijn?

Het voordeel is dat de speeltuin een zeer scherp tarief kent. Allereerst is er voor kinderen tot 3 jaar gratis toegang! Waar vind je dat nog tegenwoordig? Voor de mensen boven de 3 jaar geldt overigens ook een zeer scherp tarief. Dit kost namelijk maar 2 euro per persoon. En er zijn zelfs mogelijkheden tot kortingskaarten waardoor je tegen nog goedkopere tarieven kunt genieten van de prachtige speeltuin. Let wel: vanwege de scherpe tarieven kan het soms druk zijn. Verstandig is daarom om te informeren wanneer je van plan bent om met grote groepen te komen.

Speeltuin Elckerlyc drukte
4.8 met 12 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.