De Beekse Bergen speelland ligt in het Brabantse plaatsje Hilvarenbeek en is de buurman van het beter bekende safari park Beekse Bergen.

Het speelland en safaripark zijn echter aparte parken (combinatieticket mogelijk) en is een echt doe park dat zich richt op de jeugd.

Centraal in het park ligt een groot meer het speel en strandpark bevindt zich rondom dit meer. Aan de ene kant van het meer bevindt zich een groot zandstrand waar het met goed weer fijn zwemmen en zonnen is.

Speelland Beekse Bergen zandstrand

Bij dit zandstrand bevinden zich diverse waterglijbanen en water attracties en een speeltuin.

  • Wave rider
  • Glijbanen
  • Zandstrand

In het overige deel van het park zijn er speel en doe attracties waaronder

  • Race circuit
  • Verkeerspark
  • Ballenberg
  • Funwheels

Beekse Bergen speelland Hilvarenbeek

Alle attracties in dit park zijn in de buitenlucht en er zijn veel water attracties dus lekker warm en zonnig weer is een must voor een bezoek aan dit park samen met je kinderen.

In het park zijn er 2 betaalde attracties namelijk de kidscars (soort kleine karts) en de Minicars (raceauto’s) de overige attracties zijn inbegrepen in de toegang.

Een bezoek aan het park kan gecombineerd worden met een bezoek aan het naast gelegen safaripark.

Vakantiepark

Heb je niet genoeg aan een dag? Dan kun je ook overnachten op het vakantiepark bij Beekse Bergen. Als je hier overnacht heb je niet alleen toegang tot Speelland Beekse Bergen en Safari Beekse Bergen, maar ook ZooParc Overloon, AquaZoo Friesland, Dierenrijk Nuenen, Sportiom ‘s-Hertogenbosch, Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Het park is geheel in Safari stijl. Er zijn verschillende speeltuin, een overdekt zwembad en een restaurant.

Meer informatie…

Acties

[feedtext id=”2ab9f70dbfb178b12eee5145e045a2ae” field=”wpcf-feedoffertext”]

[feedbutton id=”2ab9f70dbfb178b12eee5145e045a2ae” pagina=”korting-speelland-beekse-bergen”]

Contact
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 0900-2335732 (€0,15 p.m.)
E-mail: info@beeksebergen.nl

Overnachten vlakbij Beekse Bergen speelland

Duc de Brabant

Neem een frisse duik met de kinderen in het openlucht zwembad als het warm is. De kinderen kunnen zich volop vermaken in de speeltuin. Er zijn verschillende wandel en fietstochten in de omgeving.

Duc de Brabant ligt op een kwartier rijafstand van Speelland Beekse Bergen.

Droomgaard

Dit vakantiepark ligt op 6 minuten rijafstand van de Efteling en op 20 minuten rijafstand van Speelland Beekse Bergen. Het is dan ook goed te doen om deze twee pretparken met elkaar te combineren als je Droomgaard verblijft.

Het vakantiepark heeft een zwembad binnen en buiten.  Een kidsclub en speeltuin.

Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos ligt op fietsafstand van s’Hertogenbosch. Dit vakantiepark heeft als hoofdthema bosdieren, een thema dat je overal terugziet. Bij boeking van Dierenbos krijg je een attractiepas die o.a. geldig is bij Speelland en Safaripark Beeks Bergen.

Vakantiepark Dierenbos ligt 33 minuten rijafstand van Beekse Bergen Speelland

Speelland Beekse Bergen
4.7 met 48 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Adverteren

Wil je de mogelijkheden tot het adverteren te weten komen? Bijvoorbeeld het plaatsen van een link, een banner of misschien wel een algehele samenwerking. Stuur ons dan een e-mail naar partners@pretparkennederland.nl.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.