Speelland Beekse Bergen

De Beekse Bergen speelland ligt in het Brabantse plaatsje Hilvarenbeek en is de buurman van het beter bekende safari park Beekse Bergen. Het speelland en safaripark zijn echter aparte parken (combinatieticket mogelijk) en is een echt doe park dat zich richt op de jeugd. Centraal in het park ligt een groot meer het speel en strandpark bevindt zich rondom dit meer. Aan de ene kant van het meer bevindt zich een groot zandstrand waar het met goed weer fijn zwemmen en zonnen is.

Bekijk hier de aanbiedingen voor Speelland Beekse Bergen >>

Speelland Beekse Bergen zandstrand

Bij dit zandstrand bevinden zich diverse waterglijbanen en water attracties en een speeltuin.

  • Wave rider
  • Glijbanen
  • Zandstrand

In het overige deel van het park zijn er speel en doe attracties waaronder

  • Race circuit
  • Verkeerspark
  • Ballenberg
  • Funwheels

Beekse Bergen speelland Hilvarenbeek

Alle attracties in dit park zijn in de buitenlucht en er zijn veel water attracties dus lekker warm en zonnig weer is een must voor een bezoek aan dit park samen met je kinderen.

In het park zijn er 2 betaalde attracties namelijk de kidscars (soort kleine karts) en de Minicars (raceauto’s) de overige attracties zijn inbegrepen in de toegang.

Een bezoek aan het park kan gecombineerd worden met een bezoek aan het naast gelegen safaripark.

Een spetterend dagje uit in Speelland Beekse Bergen

Een super ervaring voor het hele gezin
In Speelland Beekse Bergen geniet je van een onvergetelijk dagje uit met wilde waterattracties, uitdagende klimtoestellen en een gezellig zandstrand. Terwijl de kinderen naar de safari buggy baan rennen of zich vermaken op de ballenberg, kunnen de ouders lekker uitrusten op het lange zandstrand. Speel een ouderwets potje minigolf met jouw familie of ontdek samen avontureneiland.

De spectaculaire attracties van Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen leent zich voor alle leeftijdscategorieën. Zo is er een peuterspeeltuin, waar de allerkleinsten zich helemaal uit kunnen leven op innovatieve speeltoestellen waar ze vanaf kunnen glijden of doorheen kunnen kruipen. Ook is er een mooie speeltuin voor de oudere kinderen met spannende glijbanen, draaitonnen, wankele loopbruggen en steile klimwanden. Er is een stormbaan, waar kinderen het avontuur op mogen zoeken en kunnen laten zien hoe atletisch ze zijn. Slagen ze erin hun avontuur op de stormbaan tot een goed einde te brengen? Verder heeft Speelland ruime trampolines en een grote air trampoline, waar genoeg plek is om te springen en gek te doen met vriendjes. Daarbij kun je lekker scheuren door het park, bijvoorbeeld in de kidskarts, de big wheels of de minicars.

Het water in
Ben jij van plan op een mooie dag naar Speelland te gaan? Neem je zwemkleding en handdoek dan maar mee! Waag je op de spectaculair slingerende waterglijbaan. Ga de wedstrijd aan op drijvende botsboten of duik van het befaamde duikeiland. Voor de echte durfhals is er de aquashuttle. Je wordt dan met een supersnelle vaart op het klotsende water gelanceerd. Wil je het iets rustiger aan doen? Ga dan voor een tochtje in de rondvaartboot over de idyllische wateren van Speelland Beekse Bergen.

Praktische informatie
Klinkt dit je als muziek in de oren? Heb jij zin om met het hele gezin, je vriendjes of vriendinnetjes naar Speelland Beekse Bergen te gaan? Speelland is doordeweeks open van 10:00 uur tot 17:00 uur. In het weekend kun je zelfs een half uur langer plezier maken. Kinderen tot drie jaar mogen gratis komen spelen. Kinderen van 3 t/m 9 jaar betalen 22,50 euro. Vanaf 10 jaar wordt er aan de kassa 25 euro in rekening gebracht. Wil je vaker naar Speelland Beekse Bergen? Kijk dan eens naar de Beekse Bergen Spelen Pas. Deze kost maar 30 euro en geeft je onbeperkt toegang tot deze fantastische speeltuin!

Bekijk hier de aanbiedingen voor Speelland Beekse Bergen >>

Vakantiepark

Heb je niet genoeg aan een dag? Dan kun je ook overnachten op het vakantiepark bij Beekse Bergen. Als je hier overnacht heb je niet alleen toegang tot Speelland Beekse Bergen en Safari Beekse Bergen, maar ook ZooParc Overloon, AquaZoo Friesland, Dierenrijk Nuenen, Sportiom ‘s-Hertogenbosch, Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Het park is geheel in Safari stijl. Er zijn verschillende speeltuin, een overdekt zwembad en een restaurant.

Meer informatie…

Acties

[feedtext id=”2ab9f70dbfb178b12eee5145e045a2ae” field=”wpcf-feedoffertext”]

[feedbutton id=”2ab9f70dbfb178b12eee5145e045a2ae” pagina=”korting-speelland-beekse-bergen”]

Contact
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 0900-2335732 (€0,15 p.m.)
E-mail: info@beeksebergen.nl

Overnachten vlakbij Beekse Bergen speelland

Duc de Brabant

Neem een frisse duik met de kinderen in het openlucht zwembad als het warm is. De kinderen kunnen zich volop vermaken in de speeltuin. Er zijn verschillende wandel en fietstochten in de omgeving.

Duc de Brabant ligt op een kwartier rijafstand van Speelland Beekse Bergen.

Droomgaard

Dit vakantiepark ligt op 6 minuten rijafstand van de Efteling en op 20 minuten rijafstand van Speelland Beekse Bergen. Het is dan ook goed te doen om deze twee pretparken met elkaar te combineren als je Droomgaard verblijft.

Het vakantiepark heeft een zwembad binnen en buiten.  Een kidsclub en speeltuin.

Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos ligt op fietsafstand van s’Hertogenbosch. Dit vakantiepark heeft als hoofdthema bosdieren, een thema dat je overal terugziet. Bij boeking van Dierenbos krijg je een attractiepas die o.a. geldig is bij Speelland en Safaripark Beeks Bergen.

Vakantiepark Dierenbos ligt 33 minuten rijafstand van Beekse Bergen Speelland

1 thought on “Speelland Beekse Bergen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *