Slagharen openingstijden

Slagharen openingstijden

De openingstijden van Pretpark Slagharen.
Slagharen is een van de populairste vakantie- en attractieparken van Nederland. Geen verrassing wanneer je het ruime aanbod aan spectaculaire attracties ziet. Dit pretpark in de gemeente Hardenberg bestaat al sinds 1963 en de afgelopen decennia heeft jong en oud er een geweldige dag beleefd. Wat zijn de openingstijden van pretpark Slagharen? Lees hieronder meer over de Slagharen openingstijden.

Bekijk hier de openingstijden van Slagharen >>

Bekijk hier de ticketveilingen >>

Geschiedenis van attractiepark Slagharen

Soms is het heerlijk om er een dagje tussenuit te gaan met het hele gezin. Ook vriendengroepen en stelletjes beleven er de dag van hun leven. Pretpark Slagharen heeft in totaal dertig attracties en twee achtbanen. In de jaren zestig en zeventig heette het pretpark ‘Ponypark Slagharen’. Destijds was het een vakantiepark waar je kon rijden op pony’s. Je ging zitten in een koets en de dieren liepen vervolgens een bepaald parcours. Ook was er een ponybaan aanwezig. In 1968 opende de eerste grote attractie van Slagharen, een darkride genaamd ‘Onderwaterland’.

Perfecte locatie voor achtbaanliefhebbers

Slagharen openingstijden

Bron: https://www.slagharen.com/nl/attractiepark/openingstijden

Ben je een echte achtbaanliefhebber? Dan is pretpark Slagharen de perfecte locatie, want het heeft de eerste achtbaan in Nederland die in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt. Voor pretparkliefhebbers die liever iets rustiger aan willen doen is er de Wild West Adventure. Tijdens een bootrit maak je kennis met cowbous en indianen.

Spectaculaire shows

Het pretpark Slagharen staat niet alleen bekend om de mooie attracties, maar ook om de diverse shows. Zo kun je op dit moment onder andere de nieuwe ‘American Circus Show’ bijwonen, waar Alex de Brandweerman allerlei spectaculaire stunts laat zien. Het is een geweldige show om bij te wonen met kinderen! Pretpark Slagharen heeft ook een aantal mooie shows voor filmliefhebbers beschikbaar. Zo kun je in het El Teatro genieten van de nieuwe 4D film ‘Road Runner and Wile E. Coyote’.

Openingstijden pretpark Slagharen

Pretpark Slagharen is zeker een bezoekje waard. Hou er wel rekening mee dat het er in de zomermaanden behoorlijk druk kan worden. Om lange wachttijden te vermijden kun je het beste zo vroeg mogelijk van huis vertrekken. Pretpark Slagharen is van 16 maart tot 6 januari geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Wel kunnen de openingstijden afwijken per dag, dus kijk voor actuele informatie even op de website van het attractiepark. In de wintermaanden is Slagharen alleen geopend in het weekend. Het is iedere zaterdag en zondag van 3 november tot 23 december geopend van 10.00 uur tot 17.00. De kerstvakantie vindt plaats van 24 december 2018 tot 6 januari 2019. In deze vakantieperiode is pretpark Slagharen elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00.

Heb je vragen, opmerkingen of een review over Slagharen dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

Slagharen openingstijden
4.4 met 75 stemmen

2 Berichten

Natasja

33 minuten ago

Goedenmorgen ik wil graag een weekend boeken bij u wanneer kan ik telefonich contact opnemen met jullie en ik wilde vragen of ik mijn hond mee mag in een nevada huisje of racoon lodge en de racoon lodge huisjes staan die in het park zelf alvast bedankt zie u reactie graag tegemoed mvg mevr riethorst

Moderator

33 minuten ago

Hoi Natasja, Heb je de informatie gevonden die je nodig hebt? Wij wensen je in ieder geval veel plezier als je gaat!

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.