Slagharen korting

Pretpark Slagharen: attractiepark met een lange geschiedenis. Met korting naar dit pretpark?
Attractiepark Slagharen is een superleuk pretpark, waar genoeg te beleven valt voor jong en oud. Het park heeft al een lange geschiedenis. In 1963 richtte Henk Bemboom, een ondernemer uit Slagharen, een parkje op met enkele vakantiehuisjes. Hij kwam op het idee om bij elk huisje ook een pony neer te zetten, just for the fun. Al snel was zijn parkje erg populair onder toeristen en besloot hij om zijn vakantieoord uit te breiden met een zwembad en speeltuin. In de jaren 1970 en 1980 volgden er tal van leuke attracties, waardoor Slagharen een echt pretpark werd. Lees hieronder verder over naar Slagharen met korting.

Bekijk hier de aanbiedingen en meer bij Slagharen >>

Wat kun je doen in Slagharen?

Slagharen korting
Bron: https://www.slagharen.com/nl/attractie/31/mountain-slide

Attractiepark Slagharen barst van de leuke attracties voor kinderen, maar ook als ouders vermaak je je hier prima! Wat is er qua attracties zoal te doen in Slagharen? Je kunt bijvoorbeeld door het park varen met een soort Wild West-boot. Op deze spannende tocht waan je je even helemaal terug in het oude Wilde Westen. Verder kun je een leuk ritje maken in een oude oldtimer, samen met je kinderen. Hoe leuk is dat! Verder kun je in de Kids Country allerlei leuke evenementen voor de kinderen vinden.

Verder is er de Rosies Teaparty, een draaimolen van grappig ronddraaiende theekopjes, waardoor jouw kinderen even helemaal kunnen ontspannen! En natuurlijk mag je de Chuck Wagon niet missen, een supergaaf reuzenrad voor kinderen dat een fraai uitzicht geeft over het attractiepark.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Neem bijvoorbeeld de Mountain slide, een imponerende glijbaan waarbij je met een matje razendsnel naar beneden glijdt. In El Teatro kun je met je kinderen een toffe 4D-film bekijken. En, om een laatste voorbeeld van dit fraaie attractiepark te noemen, voor de echte durf-als is er nog de Enterprise. Je begint deze attractie – waarbij je in een veilig afgesloten bakje zit -, rustig en langzaam. Maar daarna ga je steeds hoger en uiteindelijk ga je natuurlijk lekker over de kop. Spannend en stoer, deze attractie. Voor wie het durft!

Regel nu jouw korting voor Pretpark Slagharen!

Breng ook een bezoek aan dit toffe attractiepark in het oosten van Nederland. Je kunt hierbij kiezen voor een dagbezoek, maar ook een plekje reserveren op het vakantiepark, zodat je met je kinderen een aantal dagen het pretpark kunt bezoeken. Zo weet je in elk geval zeker dat je geen enkele attractie mist! Kijk nu snel op onze website PretparkenNederland.nl voor mooie aanbiedingen en kortingen. Alvast tot ziens in het mooie Slagharen!

Vragen, toevoegingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.

Heb jij een korting gevonden die je wilt delen met anderen?

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares