Slagharen adres

Slagharen adres

Een gezellig uitje naar attractiepark Slagharen! Maar waar ligt het pretpark?
Als je van plan bent om het attractiepark Slagharen te bezoeken dan is het handig om van te voren een aantal voorbereidingen te treffen. Wie gaan er allemaal mee? Gaan jullie de tickets vooraf kopen of gaan jullie er op de bonnefooi heen? Nemen jullie zelf eten en drinken mee of gaan jullie daar wat kopen? Maar het allerbelangrijkste is waarschijnlijk wel: hoe komen we in Slagharen? Tijdens de voorbereidingen moet je nadenken over hoe jullie naar Slagharen willen gaan (met de auto of het openbaar vervoer) en de route plannen. Door de route te plannen weet je tenslotte waar je aan toe bent en hoe laat je het beste van huis kunt vertrekken. In dit artikel geven we je alvast de beste tips over hoe je attractiepark Slagharen het makkelijkste kan bereiken met de auto of het openbaar vervoer!

Bekijk hier de adresgegevens en meer >>

Bereikbaarheid attractiepark Slagharen

Slagharen adres

Bron: https://www.slagharen.com/nl/routebeschrijving

Attractiepark Slagharen ligt in het gelijknamige plaatsje Slagharen, in de provincie Overijssel. Slagharen ligt vlakbij de grotere steden Meppel en Zwolle en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg (A28). Vanaf Utrecht ligt Slagharen op zo’n anderhalf uur rijden. Je kunt je auto tegenover de hoofdingang van het park parkeren en de parkeerkosten bij het attractiepark bedragen €7,50.
Ook met het openbaar vervoer is Slagharen goed te bereiken. Afhankelijk vanuit welke richting je komt, neem je de trein naar Hardenberg, Coevorden, Zwolle of Hoogeveen. Vanaf deze stations kun je een bus nemen die je voor de poort van Slagharen afzet. De bus rijdt (afhankelijk van het station waar je bent uitgestapt) over het algemeen redelijk vaak richting Slagharen, de kans is dus groot dat je niet al te lang op de bus hoeft te wachten. Als je met het openbaar vervoer reist vanuit Utrecht zul je in iets meer dan 2 uur attractiepark Slagharen bereiken.

Adres attractiepark Slagharen

Het precieze adres van attractiepark Slagharen is: Zwarte Dijk 37, 7776 PB te Slagharen. Wij raden je aan om voordat je vertrekt altijd de actuele verkeerssituaties of vertragingen op het spoor na te kijken. Hiermee kun je onaangename verassingen voorkomen waardoor je uitje naar Slagharen in het water zou kunnen vallen. En mocht je de reistijd naar Slagharen net iets te lang vinden, dan is het altijd nog een optie om van je uitje een mini vakantie te maken! Slagharen is namelijk ook een vakantiepark met erg mooie accommodaties en een gezellige camping.

Slagharen adres
4.8 met 44 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.