SEA LIFE Scheveningen

Spring in het diepe! Bij SEA LIFE Scheveningen waan je jezelf diep in de oceaan met allerlei verschillende diersoorten. In totaal zijn er maar liefst 4000 verschillende dieren te zien die verdeeld zijn over 45 aquaria. Niet alleen zijn het dieren die onder water leven, maar ook dieren die je op het land kunt bekijken, zoals de otters.

Bekijk hier de goedkope tickets >>

Lekker eten in SEA LIFE Scheveningen.

SEA LIFE Scheveningen

Bron: https://www.visitsealife.com/scheveningen-nl/

Dagelijks zijn er heel veel verschillende voerpresentaties waarbij je kunt leren wat de dieren te eten krijgen. Ook kun je zien hoe ze gevoerd worden en hoeveel sommige beesten wel niet eten. Wist je namelijk dat otters dagelijks maar liefst 30% van hun lichaamsgewicht naar binnen werken? Elke dag het hele jaar door om 15.00 kun je dat zelf aanschouwen bij hun verblijf.

Voor iedereen leuk.

Een van de dingen die leuk is voor alle leeftijden is de voelpoel. Hierin zwemmen verschillende soorten rond die je onder leiding van een medewerker van SEA LIFE Scheveningen mag aanraken. Ook komen hier verschillende koraalsoorten voor die je kunt voelen, zoals een zeeanemoon.

Praktische tips

Online kun je zelf kaartjes kopen voor SEA LIFE Scheveningen waardoor je minder betaalt dan wanneer je in de rij gaat staan. En die rij is er zeker, want dit is dé toeristische trekpleister van het strand. Zeker met mooi weer zijn er veel mensen die hier een bezoekje aan willen brengen, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent om in alle rust de dieren te kunnen bekijken.

In de buurt zijn heel erg veel parkeerplaatsen te vinden waarvandaan je in maximaal 10 minuten bij SEA LIFE Scheveningen aankomt. Met het openbaar vervoer kun je uitstappen bij de tramhalte Den Haag Kurhaus waarna je in een paar minuten bij SEA LIFE Scheveningen bent. Fietsen mag je niet op de boulevard parkeren, maar wel in de daarvoor bestemde stallingen die ruim voldoende aanwezig zijn en goed aangegeven staan.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden. Wat is jouw ervaring met SEA LIFE?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *