SEA LIFE Scheveningen tickets

SEA LIFE Scheveningen tickets

Tickets voor SEA LIFE Scheveningen koop je aan de kassa of alvast online via de officiële website. Met je online tickets op zak ben je straks sneller binnen en begint je dagje uit gegarandeerd stressvrij. Printen is hiervoor niet nodig, want de barcodes van de kaarten kunnen gewoon worden gescand vanaf je telefoon. Bovendien zijn de online tickets €2,- goedkoper dan de kaarten aan de kassa. Dat is makkelijk besparen!

Bekijk hier de veilingtickets >>

  • Online tarieven toegangskaarten SEA LIFE Scheveningen
    • Volwassenen: €14,75
    • Kinderen (3 t/m 11 jaar): €10,75
SEA LIFE Scheveningen tickets
Bron: https://www.visitsealife.com/scheveningen-nl/

Aan de kassa betaal je per kaart €2,- meer.

Aanbiedingen op tickets voor SEA LIFE Schevingen.

Daarnaast profiteer je online van scherpe acties en aanbiedingen. Zo heeft SEA LIFE Scheveningen bijvoorbeeld de Vroege Vogel aanbieding voor alle vroege vogels die al tussen 10:00 uur en 11:00 uur de onderwaterwereld betreden. Dan is het er nog lekker rustig en kun je op je gemak alle schildpadden, zeepaardjes en otters bekijken. Dit ticket kost je slechts €10,75. Kom je juist liever wat later op de dag? Ook gasten die pas na 17:00 uur komen kunnen een ticket voor €10,75 kopen.

Groepstickets
Kom je met een grote groep naar SEA LIFE Scheveningen? Dat is niet alleen super gezellig, maar ook nog eens voordeliger. Groepen vanaf 10 personen krijgen namelijk korting op hun toegangskaartje en betalen slechts €11,- per persoon. Groepstickets kunnen gewoon online worden gekocht voor groepen met een grootte van maximaal 50 personen.

Combinatieticket
Door SEA LIFE Scheveningen te combineren met een bezoekje aan Madurodam haal je nog meer uit je dagje uit. Dat is heel eenvoudig, want dit miniatuurland is gevestigd in Den Haag op slechts enkele minuten rijden van Scheveningen. Met het combinatieticket dat je online kunt bestellen maak het jezelf nog gemakkelijker én voordeliger. Deze kaart geeft je op één dag toegang tot beide parken voor slechts €22,50, wat neerkomt op een korting van maar liefst €10,75.

Actuele prijzen: https://www.visitsealife.com/scheveningen-nl/tickets/?_ga=2.17108602.272412931.1532771677-1310807228.1532285568

Bekijk hier de ticketveiling voor SEA LIFE >>

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *