SEA LIFE Scheveningen korting

SEA LIFE Scheveningen korting

Heerlijk een dagje naar de dierentuin of het pretpark. Als de kids vakantie hebben is niks zo lekker als een dagje ertussenuit. Samen met opa en oma of met papa en mama een dagje dierentuin is leuk. Nog veel leuker is het om een dagje naar SEA LIFE in Scheveningen te gaan. Hier kun je de hele dag vissen kijken. Vissen waarvan je nog niet wist dat ze bestonden in alle soorten en kleuren. Zo hebben ze goudvissen en platvissen. En wil jij wel eens een haai in het echt zien? Dan ben jij bij SEA LIFE Scheveningen aan het juiste adres. Laat je meevoeren door een groot aquarium. Zo veel verschillende soorten vissen heb jij nog nooit bij elkaar gezien. Heb jij het niet zo op vissen? In SEA LIFE leven ook Zeeschildpadden, otters en pinguïns.

Bekijk hier de kortingen >>

SEA LIFE Scheveningen korting

Bron: https://www.visitsealife.com/scheveningen-nl/

Entreeprijzen bij SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen is 364 dagen per jaar geopend. Iedere dag van het jaar, behalve eerste kerstdag kun je er terecht vanaf 10.00 uur in de ochtend. Afhankelijk van het jaargetijde blijft het aquarium open tot 18.00, 19.00 of 20.00 uur.
Tickets voor SEA LIFE Scheveningen koop je online met korting. Zo betaal je voor een volwassene €14,75 en voor kinderen €10,75 indien je de tickets via de website koopt. Aan de kassa zijn ze €2,- per persoon duurder. Tickets voor vroege entree of late entree koop je tegen gereduceerd tarief.

Naar SEA LIFE Scheveningen met korting

Een dagje SEA LIFE Scheveningen maar dan met korting? Koop je tickets via de website van de ANWB. Indien je ANWB-lid bent betaal je voor een volwassene €13,40 en voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar €10,20. Op het moment zijn er verder geen kortingsacties voor SEA LIFE. Echter kun je wel goedkoop een treinkaartje naar Scheveningen scoren via Spoordeelwinkel.nl. Bij deze NS-retour is meteen een ontbijtje en tramkaartje naar Scheveningen vanuit Den Haag inbegrepen.

Meer informatie lezen over:

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je een ervaring met het park? Laat dit dan ook hieronder weten.

SEA LIFE Scheveningen korting
4.7 met 15 stemmen

2 Berichten

Moderator

34 minuten ago

Heb jij een korting gevonden?

Moderator

33 minuten ago

Een kortingsbon of een code gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.