SEA LIFE Scheveningen korting

Heerlijk een dagje naar de dierentuin of het pretpark. Als de kids vakantie hebben is niks zo lekker als een dagje ertussenuit. Samen met opa en oma of met papa en mama een dagje dierentuin is leuk. Nog veel leuker is het om een dagje naar SEA LIFE in Scheveningen te gaan. Hier kun je de hele dag vissen kijken. Vissen waarvan je nog niet wist dat ze bestonden in alle soorten en kleuren. Zo hebben ze goudvissen en platvissen. En wil jij wel eens een haai in het echt zien? Dan ben jij bij SEA LIFE Scheveningen aan het juiste adres. Laat je meevoeren door een groot aquarium. Zo veel verschillende soorten vissen heb jij nog nooit bij elkaar gezien. Heb jij het niet zo op vissen? In SEA LIFE leven ook Zeeschildpadden, otters en pinguïns.

Bekijk hier de kortingen >>

SEA LIFE Scheveningen korting

Bron: https://www.visitsealife.com/scheveningen-nl/

Entreeprijzen bij SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen is 364 dagen per jaar geopend. Iedere dag van het jaar, behalve eerste kerstdag kun je er terecht vanaf 10.00 uur in de ochtend. Afhankelijk van het jaargetijde blijft het aquarium open tot 18.00, 19.00 of 20.00 uur.
Tickets voor SEA LIFE Scheveningen koop je online met korting. Zo betaal je voor een volwassene €14,75 en voor kinderen €10,75 indien je de tickets via de website koopt. Aan de kassa zijn ze €2,- per persoon duurder. Tickets voor vroege entree of late entree koop je tegen gereduceerd tarief.

Naar SEA LIFE Scheveningen met korting

Een dagje SEA LIFE Scheveningen maar dan met korting? Koop je tickets via de website van de ANWB. Indien je ANWB-lid bent betaal je voor een volwassene €13,40 en voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar €10,20. Op het moment zijn er verder geen kortingsacties voor SEA LIFE. Echter kun je wel goedkoop een treinkaartje naar Scheveningen scoren via Spoordeelwinkel.nl. Bij deze NS-retour is meteen een ontbijtje en tramkaartje naar Scheveningen vanuit Den Haag inbegrepen.

Meer informatie lezen over:

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je een ervaring met het park? Laat dit dan ook hieronder weten.

2 reacties

Moderator · 21 januari 2019 op 11:19

Een kortingsbon of een code gevonden?

Moderator · 8 december 2018 op 22:51

Heb jij een korting gevonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *