SEA LIFE Scheveningen drukte

Welkom in SEA LIFE, het park voor zeedieren liefhebbers. In dit prachtige park kun je terecht om de meest fantastische zeedieren te bekijken. Kwallen, roggen en haaien…. Een gezellig dagje uit naar SEA LIFE voor het hele gezin! Maar wanneer is het nou druk in SEA LIFE, op welke dagen is dit of in bepaalde vakanties? Lees hieronder meer.

Bekijk hier de veilingtickets >>

Wanneer is het druk?

Over het algemeen kan het wat drukker zijn in weekenden en in vakantieperioden, je kunt dan besluiten of je dan wel of niet gaat. Over het

algemeen is het heerlijk om in vakantieperioden en natuurlijk ook in weekenden er lekker op uit te trekken, zeker naar SEA LIFE. Ben je benieuwd of het nu druk is of op een bepaalde periode?

Bekijk hier de openingstijden ->

Wat is er te doen?

SEA LIFE Scheveningen drukte

Bron: https://www.visitsealife.com/scheveningen-nl/plan-uw-bezoek/openingstijden/

De dierenwereld is prachtig om te zien. Daar hoort de onderwaterwereld natuurlijk ook bij. En wat een dieren kun je hier zien. De grote bekenden zoals walvissen en dolfijnen zijn bekend, maar wat dacht je van zeesterren en koralen? Bekijk tevens hoe de verschillende dieren worden gevoerd Er is genoeg te doen voor zowel jong als oud en je kijkt je ogen uit in deze wondere wereld van de zeedieren. Wandel door de onderwater tunnels en kijk je ogen uit terwijl de vissen en andere dieren om je heen zwemmen. Dur jij een van de roggen te aaien?

Leerzaam en leuk!

Het is natuurlijk een enorme ervaring om al die dieren van dichtbij te mogen aanschouwen. Maar wist je dat SEA LIFE ook erg leerzaam voor je kan zijn? Door goed te lezen op de borden tijdens je wandelpad kom je feiten te weten die je eerder nog niet wist. Zo leer je wat terwijl je je ogen uitkijkt naar al dat moois om je heen.

Duur?

SEA LIFE is zeker geen duur park. De toegangsprijzen zijn vrij laag zodat iedereen kan genieten van een gezellig dagje uit. Zo heb je ook nog geld over om wat lekkers te kopen na je avontuur. Of misschien ben je wel geïnteresseerd in een leuk souvenirtje die je mee naar huis kan nemen! Ga snel voor een onvergetelijk dagje uit en maak een uitstapje naar de zee in SEA LIFE. Het is natuurlijk ook een keer gezellig om met de hele klas te komen zodat jullie samen kunnen genieten va het avontuur. Met wie je ook komt, deze dag zal je niet meer zo snel vergeten!

Lees meer over de:

Vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

SEA LIFE Scheveningen drukte
4.6 met 5 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *