Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Op safari in eigen land? Het kan bij safaripark Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek. Met je eigen auto, de bus, boot of te voet ga je het avontuur tegemoet en kom je oog in oog te staan met meer dan 150 verschillende diersoorten. Dat is net zo leuk en spannend als het leerzaam is, want elk dier in het park heeft zijn eigen verhaal. Door de dieren goed te observeren in de weidse natuur, te zien hoe ze gevoerd worden en goed te luisteren naar de ervaren rangers, ben jij aan het eind van deze onvergetelijke dag een echte expert op het gebied van wilde dieren.

Bekijk hier de website van de Beekse Bergen >>

Bekijk hier de ticketveiling >>

Beekse Bergen

Bij Beekse Bergen bepaal jij helemaal zelf hoe je de dag indeelt. De safari’s zijn elk uniek en brengen je stuk voor stuk via diverse routes langs verschillende dieren. En kiezen hoeft niet, want met je dagticket heb je toegang tot alle safari’s. Voor een complete ervaring doe je ze dus gewoon allemaal, op de volgorde die jij wil. Zo is de

Safaripark Beekse Bergen

Bron: BeekseBergen.nl

kans het grootst dat je een gevarieerde dag beleeft met ontmoetingen met de meest uitlopende diersoorten. Want er leven nogal wat dieren in Beekse Bergen… Van de complete big five tot kleine schattige doodshoofdaapjes en stoktaartjes en alles daartussenin. Naast de bekende favorieten als de tijgers, jachtluipaarden, krokodillen en chimpansees, vind je ook minder bekende diersoorten in het park en dieren die je misschien niet zo snel op een safari zou verwachten, zoals de zeeleeuw en de pinguïn. Bij Beekse Bergen wacht er altijd een nieuw avontuur op je.

Op safari!

Elke safari voegt weer een nieuwe dimensie toe aan dat avontuur. Zo is de ontspannen boottocht waarbij je dieren in en om het water spot een heel andere ervaring dan bijvoorbeeld een safari met je eigen auto. Hierbij rijd je op je eigen tempo door de bossen en savannes voor ontmoetingen met onder meer giraffen, leeuwen, zebra’s en kamelen. Tijdens de bussafari ga je met een groep op pad met de ranger. Onderweg worden er heel wat leuke weetjes verteld over de dieren die je tegenkomt, zoals neushoorns, jachtluipaarden en struisvogels. De wandelsafari is de meest actieve. Op een veilige afstand kom je oog in oog te staan met wilde dieren zoals olifanten, hyena’s en leeuwen. Bovendien kom je onderweg verzorgers tegen die de dieren voeden en staan er speeltoestellen zodat er door de kinderen ook nog geklommen en geklauterd kan worden. Die safari in eigen land vergeet je nooit meer!

Een reactie achterlaten kan hieronder. Wat vind jij van het Safaripark?

Safaripark Beekse Bergen
4.3 met 61 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

33 minuten ago

Wat vind jij van het Safaripark? Wat is je mening over de prijzen, drukte en de manieren van overnachten? We zijn benieuwd naar jouw beoordeling.

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.