Safaripark Beekse Bergen overnachten

Heb je altijd al willen overnachten tussen de wilde dieren, maar is Afrika iets te ver weg voor jou? Dan is een nachtje doorbrengen in Safaripark Beekse Bergen een goed idee. Een verblijf in dit grote natuurpark in de provincie Noord-Brabant is een unieke ervaring. Wat kun je verwachten tijdens een overnachting in safaripark Beekse Bergen? Lees hieronder meer over de Safaripark Beekse Bergen overnachten.

Bekijk hier de overnachtingen bij het Safaripark >>

Waarom overnachten in Safaripark Beekse Bergen?

Qua oppervlakte mag de Beekse Bergen zich het grootste dierenpark van de Benelux noemen. In totaal wonen er maar liefst 150 verschillende diersoorten, variërend van zebra’s en giraffen tot leeuwen, neushoorns en jachtluipaarden. Er is zeer veel te zien in de Beekse Bergen, wat een overnachting zeker de moeite waard maakt. Het park biedt verschillende opties om te overnachten. Kies bijvoorbeeld voor de rust in een vakantiepark of beleef het ultieme safarigevoel in het Safari resort.

Vakantiepark voor gezinnen
Een overnachting in het vakantiepark van Beekse Bergen is zeer geschikt voor gezinnen. Het is een rustige plek die omgeven is door bos en water. Je kunt hier prachtige wandelingen maken of een middagje zwemmen. De bosrijke omgeving is ook zeer geschikt voor huisdieren. Daarnaast beschikt het vakantiepark over een aantal leuke attracties voor jong en oud, zoals het overdekte Junglebad.

Actie en avontuur in het safaripark

Wil je graag iets meer actie en avontuur? Dan is een overnachting tussen de wilde dieren die leven in de Beekse Bergen een heel goed idee. Het is de ideale vakantie voor natuurliefhebbers, want je kijkt je ogen uit. Een activiteit mag je tijdens dit verblijf zeker niet overslaan, en dat is de safari in het Safaripark. Je rijdt over

Safaripark Beekse Bergen overnachten
Bron: https://www.beeksebergen.nl/overnachten

uitgestrekte savanne’s en komt onderweg een leeuwenvlakte tegen. Vergeet vooral niet om je camera mee te nemen, zodat je alle wilde dieren op de gevoelige plaat kunt vastleggen.

Verschillende accommodaties
Tijdens een overnachting in Safaripark Beekse Bergen heb je de keuze uit verschillende accommodaties. Voor meerdere personen is een zes persoons boomhut met uitzicht over Bahari Beach bijvoorbeeld geschikt. Of verblijf midden in de natuur en kies voor een overnachting in een safaritent voor zes of acht personen. Hou je van lekker veel luxe? Dan is de vrijstaande lodge precies wat je zoekt. Deze is geschikt voor zes, acht of veertien personen. (Safaripark Beekse Bergen overnachten tip)

Bekijk hier de unieke ervaring bij Safaripark Beekse Bergen >>

Alles in het teken van Afrika

Alle accommodaties van de Beekse Bergen staan in het teken van de Afrikaanse natuur en cultuur. Alleen al het feit dat je slaapt tussen diersoorten die ook in Afrika voorkomen geeft een bijzonder gevoel. De arrangementen van Beekse Bergen zijn all-in prijzen, dus je komt niet voor onverwachte kosten te staan. We wensen je veel plezier!

Heb je een ervaring met het overnachten in het Safaripark, heb je een vraag of een opmerking? Laat dit dan hieronder weten.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *