Safaripark Beekse Bergen korting

Een dagje safaripark Beekse Bergen is natuurlijk nóg leuker als je tickets met korting kunt scoren. Die bespaarde euro’s houd je lekker in je zak of je koopt er een ijsje van in het park, zodat je een onvergetelijk, maar tegelijkertijd betaalbaar uitje beleeft. De grote vraag is alleen: hoe vind je tickets met korting? Lees hieronder meer over de Safaripark Beekse Bergen korting.

Bekijk hier de tickets >>

Bestel je dagtickets online, met korting!

Verwacht geen gigantische kortingen en aanbiedingen die het hele jaar door geldig zijn, want dan kan Beekse Bergen de deuren natuurlijk wel sluiten. Toch is het bijzonder eenvoudig om tickets te vinden waar je net even iets minder voor hoeft te betalen. Een simpele truc: bestel je tickets alvast online. Zo hoef je niet in de lange rij voor de kassa te wachten én bespaar je enkele euro’s. E-tickets voor bezoekers

Safaripark Beekse Bergen korting
Bron: https://www.beeksebergen.nl/tickets

van 10 jaar en ouder zijn namelijk voordeliger dan kaartjes die je bij de ingang van het park koopt.

Hoeveel je precies bespaart, is afhankelijk van het type ticket dat je bestelt. Weet je al precies wanneer je Beekse Bergen gaat bezoeken? Ga dan voor tickets die geldig zijn op een vastgestelde datum. Op deze tickets ontvang je online tot maar liefst €2,50 korting per ticket. Blijf je liever flexibel? Je kunt online ook tickets zonder datumvoorkeur bestellen met €1,- korting. Let op: voor dagtickets voor kinderen (3 t/m 9 jaar) betaal je altijd het reguliere tarief.

Combiticket
Wil je jouw bezoek aan het safaripark combineren met het Speelland van Beekse Bergen? Koop dan online een combinatieticket in plaats van twee aparte toegangskaarten, want daarmee bespaar je flink.

Abonnement

Ben je zo’n grote fan van Beekse Bergen dat je het park meerdere malen per jaar bezoekt? Dan loont het om een abonnement te nemen. Voor €60,- heb je maar liefst 365 dagen lang toegang tot het safaripark. Na drie bezoekjes heb je het abonnement er dus al uit. Wie geen abonnement heeft bij Beekse Bergen, maar wel bij een andere NVD-dierentuin, krijgt €3,- korting op dagtickets. Om de korting te krijgen laat je het abonnement zien bij aankoop van je toegangskaart aan de kassa van Beekse Bergen.

Bekijk hier de abonnementen >>

Bekijk hier de ticketveiling >>

Safaripark Beekse Bergen korting, de kortingsacties.

Wie echt voor een hoge korting wil gaan, moet vooral geduldig zijn en zijn oren en ogen goed openhouden. Op bijvoorbeeld dealwebsites waar je onder andere tickets, avondjes uit en vouchers voor diners met korting kunt kopen, vind je ook wel eens goedkope toegangskaarten voor Beekse Bergen. Ook als lid van de ANWB kun je regelmatig kaartjes voor het safaripark met korting scoren.

Vraag, opmerking of een review achterlaten kan hieronder. Correcties kunnen per e-mail toegezonden worden aan info@pretparkennederland.nl.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares