Safaripark Beekse Bergen drukte

Eén ding is zeker: jij bent niet de enige die leeuwen en neushoorns komt spotten in Beekse Bergen. Dat zou waarschijnlijk ook een beetje ongezellig zijn. Aan de andere kant is het ook niet ideaal om het safaripark te bezoeken op een bijzonder drukke dag. Rustig genieten van de dieren en de natuurlijke omgeving zit er dan niet in. Bovendien moet je wachten op een plekje in de safariboot en is het druk met auto’s en bussen op de safariroute. Wanneer kun je nou het best een bezoek brengen aan Beekse Bergen? Lees hieronder meer over de Safaripark Beekse Bergen drukte.

Bekijk hier of het nu druk is en meer >>

Lees verder over de:

De drukte in Beekse Bergen.

Daar is het antwoord dat je waarschijnlijk al verwachtte: op een doordeweekse dag, waarop de rest van Nederland in de klas of op kantoor zit. Ja, dat zit jij dan waarschijnlijk ook, dus plan het uitje slim in. Je kind heeft bijvoorbeeld vast wel eens

Safaripark Beekse Bergen drukte
Bron: https://www.beeksebergen.nl/veelgestelde-vragen

een studiedag. Neem zelf ook vrij die dag en ga er lekker op uit. De e-tickets die doordeweeks geldig zijn, zijn trouwens ook nog eens de goedkoopste!

Op een grauwe dag

Het klinkt natuurlijk leuk, lekker naar een dierenpark met mooi weer. En dat is het ook wel, maar het heeft ook zo z’n nadelen. Ten eerste ben je niet de enige die ziet dat het zonnetje schijnt en op het idee komt om juist nu naar Beekse Bergen te gaan. Daarnaast worden de beesten behoorlijk lui van al die warmte en de zon… Grote kans dat ze in de schaduw liggen te slapen en jij maar weinig van ze te zien krijgt. Het is daarom zo gek nog niet om een grijze of wat frissere dag uit te kiezen voor je bezoek.

In de winter
Beekse Bergen is 365 dagen per jaar geopend. Heb je al eens aan een wintersafari gedacht? In het koudste seizoen van het jaar is het een stuk rustiger (met uitzondering van de kerstvakantie), zodat je in alle rust de dieren kunt bewonderen. Ook in het laagseizoen zijn alle safariroutes open en worden er activiteiten georganiseerd zoals voederpresentaties. Houd er wel rekening mee dat sommige dieren onder bepaalde weersomstandigheden (zoals vorst of sneeuw) binnen zijn, al kun je op de wandelroute ook dieren in hun binnenverblijf bekijken.

Vakantie

Waarom ook niet, het is vakantie en je wil iets leuks doen met de kinderen… Wanneer je bent voorbereid op de drukte, kun je ook in de (zomer)vakantie een leuke dag beleven in Beekse Bergen. Bovendien is het park dan extra lang geopend, waardoor je alle tijd hebt om de beesten te spotten.

Vragen of opmerkingen?
Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

One Comment

  1. Goedeavond,

    Wij verblijven van 31 dec tot 4 januari as in een van de huizen op t vakantiepark. Wij vragen ons af of er vuurwerk afgestoken mag worden met de jaarwisseling?

    Groetjes Nicolien Kist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares