Safaripark Beekse Bergen auto

Safaripark Beekse Bergen bevindt zich in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg. Qua oppervlakte is het de grootste dierentuin van de Benelux. Je vindt er meer dan 150 verschillende diersoorten. Kleine zoogdieren, grote vogels en er zijn uitgestrekte vlaktes waarop zich olifanten, zebra’s, giraffen, leeuwen, struisvogels en onder andere ook jachtluipaarden te vinden zijn. Aangekomen bij de Beekse Bergen kun je kiezen voor een bootsafari, wandelsafari, autosafari en bussafari. Alle verschillende safarimogelijkheden zitten in de entreeprijs inbegrepen. Ben je er op tijd dan kun je dus gebruik maken van meerdere verschillende safari trips door het park dat boordevol zit met wilde dieren die je normaal gesproken alleen maar tegenkomt op safari in Afrika. Lees hieronder meer over de Safaripark Beekse Bergen auto.

Bekijk hier de autosafari bij de Beekse Bergen >>

Lees hier verder over de:

Autosafari op Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen auto

Bron: https://www.beeksebergen.nl/op-safari/safaris/autosafari

Kies jij voor een autosafari? Je kunt dan met je eigen auto twee verschillende routes door het park rijden. Halverwege de routes kun je in het Kongo restaurant even stoppen voor een hapje en een drankje. Tijdens de safari kun je genieten van de giraffen die rondom je auto lopen, hoe de jachtluipaarden rondjes rennen om je eigen vervoersmiddel en kun je eindelijk eens van dichtbij tellen hoeveel strepen een zebra nu werkelijk heeft. Dit alles doe je lekker comfortabel vanuit je eigen auto. Ideaal als je met kleine kinderen bent. Kunnen ze lekker in hun eigen autostoeltje blijven zitten en hoef je niet op ze te letten. Ondertussen bepaal je lekker zelf je rijtempo en kun je genieten van de schitterende uitzichten over de uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden. Let wel op; je mag absoluut niet het raam van je auto openen of de auto verlaten tijdens de autosafari, het zijn en blijven wilde dieren waardoor dit gedrag tot een enorm gevaarlijke situaties kunnen leiden waarbij doden en gewonden kunnen vallen. Hiervoor staan dan ook enorm veel borden in diverse verschillende talen om je te waarschuwen.

Bootsafari, bussafari, wandelsafari

Liever niet met je eigen auto het park in? Kies dan voor een van de andere safarimogelijkheden. Ga per boot op bootsafari, gedurende 30 minuten geniet je van de natuur vanaf het water en kom je langs verschillende diersoorten waarop je een fantastisch zicht hebt. Kies voor een 45 minuten durende bussafari en laat je informeren over verschillende diersoorten. Allerlei leuke weetjes en feitjes worden je verteld door de safaribuschauffeur. Deze zal je ook laten voelen aan dierenvachten en laten ruiken aan bijvoorbeeld poep. Kies voor een wandelsafari indien je even je benen wil strekken. Loop over de kilometers lange route langs de verschillende diersoorten in het park.

Heb je een ervaring met de autosafari? Laat dit dan hieronder weten wat je ervan vond.

Safaripark Beekse Bergen auto
4.4 met 34 stemmen

2 Berichten

M van guro

34 minuten ago

Ik kan niet begrijpen hoe je met auto moet inchecken

Moderator

34 minuten ago

Hallo M van Guro, Heeft u al contact gezocht met het dierenpark? Wellicht kan het Safaripark de Beekse Bergen het aan u verder uitleggen?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.