Safaripark Beekse Bergen adres

Het safaripark Beekse Bergen is, net als het bijbehorende vakantiepark, het safari resort en het Speelland, gevestigd in het Brabantse plaatsje Hilvarenbeek. Het exacte adres:

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Bekijk hier de adresgegevens en meer >>

Houd het adres bij de hand om in te voeren in je navigatiesysteem, want het safaripark is heel goed en snel met de auto te bereiken vanuit zowel Nederland als België. Op slechts een uur rijden van steden als Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Antwerpen, heeft Beekse Bergen een behoorlijk centrale ligging en is een spannend safariavontuur nooit ver weg.

Een bezoek aan het safaripark is heel makkelijk te combineren met spelen in het Speelland, dat op hetzelfde adres is gevestigd. Verleng je jouw bezoek aan Beekse Bergen met een overnachting? Ook het Safari Resort en het vakantiepark grenzen aan het safaripark. Let wel op dat het officiële bezoekadres van het Safari Resort afwijkend is:

Tilburgseweg 41
5081 NG Hilvarenbeek

Route

Safaripark Beekse Bergen adres
Bron: https://www.beeksebergen.nl/contact-route

Hoe je Beekse Bergen bereikt, is natuurlijk helemaal afhankelijk van waar je precies vandaan moet komen. Op de officiële website van het safaripark vind je een beknopte routebeschrijving vanuit enkele grote Nederlandse en Belgische steden die op maximaal een uur rijden bij het park vandaan liggen. Maar wist je dat Beekse Bergen vanuit de regio Amsterdam ook slechts 1,5 uur rijden is?

Wie verder bij het park vandaan woont, bijvoorbeeld in Groningen op 2,5 uur rijden, kan overwegen het bezoek te verlengen met een overnachting voor een ontspannen en optimale safaribeleving.

Parkeren

Wie met de auto komt, moet deze bij aankomst natuurlijk ergens kwijt. Uiteraard heeft Beekse Bergen daar rekening mee gehouden en zijn er volop parkeermogelijkheden bij de parken. Wie bij het safaripark parkeert, betaalt €9,50 voor een uitrijmunt. Dat betekent een hele dag lang parkeren voor een vast bedrag.

Openbaar vervoer

Heb je geen auto tot je beschikking of heb je even geen zin om zelf te rijden? Met een eigen bushalte vlakbij de ingang van het park is Beekse Bergen ook heel goed met het openbaar vervoer te bereiken. Daarvoor moet je eerst op het centraal station van Tilburg zien te komen. Dit station is met de trein vanuit diverse (grote) Nederlandse steden te bereiken, al dan niet met een overstap. Belgische bezoekers doen dat door eerst de trein richting Turnhout, en vervolgens Lijn 450 richting Tilburg te nemen. Vanaf Tilburg Centraal neem je vervolgens bus 142 BEST richting Hilvarenbeek of de 143 REUSEL via Hilvarenbeek. Je stapt uit bij de halte Beekse Bergen.

Wat is jouw ervaring met de Beekse Bergen? Laat dit dan hieronder weten. Correcties? Stuur deze per e-mail naar info@pretparkennederland.nl.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares