Zeven Heuvelen

Gelegen in een heuvelachtige omgeving kun je verblijven in Zeven Heuvelen. Met de natuur in je eigen achtertuin van je bungalow, is er in de omgeving van Groesbeek genoeg te doen. Van stedentrips en tot urenlange wandelingen in het bos tot aan verschillende dagjes uit voor het hele gezin. Wij wensen je ontzettend veel plezier!

Bekijk hier de prijzen >>

Zeven Heuvelen, wat is er te doen?

Attractiepark Tivoli

In Attractiepark Tivoli, gelegen vlakbij Nijmegen, je je de hele dag vermaken in 30 verschillende attracties. Vooral als je kleine kinderen hebt, is dit attractiepark een echte aanrader omdat dreumesen bijna overal in mogen. Van attracties zoals ‘t Vliegend Piraatje, de Regenboogreis en Harm’s Kippenfarm is het bijna onmogelijk voor de kinderen om zich niet uit te kunnen leven.

De Zeven Heuvelen
Bron: https://www.bungalowspecials.nl/bungalows/bungalowpark_de_zeven_heuvelen.html

Spelen in de speeltuin
Op vakantie met het gezin? Vlakbij dit vakantiepark zijn er twee grote speeltuinen waar de kinderen de hele dag kunnen spelen. Zo kan je spelen in de avontuurlijke speeltuin De Leemkuil, gelegen middenin het bos en geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar. En is het warm weer? Dan is er ook een waterspeelplaats. Een andere buitenspeeltuin is Brakkefort, waar er naast speeltoestellen ook een scooterbaan, trampolines, piratenschip en een heel groot speelkasteel is.

Op musea tour
Lekker cultuur snuiven? In de nabije omgeving zijn er ook twee musea die je kunt bezoeken. Bewonder traditionele Afrikaanse objecten in het Afrika museum en leer over de traditionele architectuur van vijf volkeren uit Ghana, Lesotho, Mali, Kameroen en Benin in het binnen- en buitenmuseum. Of maak de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog mee, de bezettingstijd en hoe de wederopbouw van Nederland na de oorlog is verlopen in het Bevrijdingsmuseum.

Lekker de natuur in
De omgeving van Groesbeek staat bekend om haar natuur. Hier zijn dan ook veel verschillende wandel- en fietspaden waarmee je je uren kunt vermaken. Bezoek bijvoorbeeld de Mookerheide waar je tussen de prachtige heiden kunt wandelen en fietsen. Of bewandel een van de mooiste wandelroutes van Nederland: de N70 route. Beklim de bekende Duivelsberg, geniet van uitzichten over kastanjebossen en versmaad je aan pannenkoeken.

Bekijk hier meer informatie >>

Opmerkingen, toevoegingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Veel plezier!

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares