Roompot Wijde Aa

Het autovrije vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen ligt aan het water de Wijde Aa. Het is een kleinschalig vakantiepark met persoonlijke aandacht. Er zijn niet veel faciliteiten maar het is wel de ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld het bezoeken van steden en het beoefenen van watersport. Het is een fijn en rustig park om heerlijk tot rust te komen. Lees hieronder meer over Roompot Wijde Aa.

Bekijk de informatie hier >>

Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen faciliteiten

Het park heeft een eigen haven met ligplaatsen. Je kan je eigen sloep of zeilboot meenemen en dan biedt het park een gratis ligplaats in de haven. Het water is een leuke zwem- en speelplek voor jong en oud, maar pas wel op met kinderen zonder zwemervaring. Op het park is

Roompot Wijde Aa
Bron: https://www.roompot.nl/vakantieparken/?notavailable=true

een tennisbaan aanwezig en voor kinderen is er een speelschuur waar ze kunnen knutselen of een potje tafeltennissen. Natuurlijk is het ook een plek waar ze gewoon even lekker kunnen chillen. Je vindt er ook een bibliotheekje en een leestafel. Op het park is gratis WiFi en een wasserette.

Accommodatie

Er zijn verschillende vakantiehuizen te huur. Elk vakantiehuis heeft standaard een vaatwasser, combi magnetron en een grote koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een ligbad en een aparte douche.

Omgeving

Het is mogelijk op het park een fiets te huren, in de omgeving zijn er voldoende mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. In het centrum van Roelofarendsveen vind je een aantal leuke winkels en een grote supermarkt. Er zijn ook verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden. Zoek je liever de drukte van de grote steden op? Den Haag, Haarlem en Amsterdam zijn leuke steden om te bezoeken en ze liggen niet ver rijden van het park vandaan. Wil je lekker een dagje naar de zee? Binnen een half uurtje rijden ben je bij het strand van Noordwijk, Scheveningen of Wassenaar. Ook Schiphol ligt een kwartier rijden van het park.

Vakantiepark Wijde Aa, een heerlijke plek om te ontspannen aan het water!

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares