Roompot Spaarnwoude

Verblijven in natuurgebied Spaarnwoude met weidse polders en een heerlijk bos waar je kunt fietsen, zwemmen, kanoën en wandelen. In het vakantiepark Roompot Spaarnwoude ben je op een steenworp afstand van dit natuurpark en kun je even ontsnappen en ontspannen aan het leven van alledag. Met luxe accommodaties, een zwembad, saunamogelijkheden en verschillende speeltuinen is dit een perfecte bestemming voor de hele familie.

Bekijk hier de prijzen en de informatie >>

Actief zijn in recreatiegebied Spaarnwoude, Roompot Spaarnwoude.

Roompot Spaarnwoude
Bron: https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/droompark-spaarnwoude/

Je kunt je zo je hele vakantie vermaken in recreatiegebied Spaarnwoude. Stap in het verleden tijdens een rondwandeling langs oude en unieke verdedigingswerken met De Fortenroute of ga naar de Groene Weelde om daar heerlijk met je hond en andere kameraden te stoeien.

En vergeet ook niet om je skeelers mee te nemen want in recreatiegebied Buitenhuizen is er een speciale skeelerroute uitgestippeld die je kunt volgen door de blauwe stippen op het wegdek te volgen. Verder is het ook mogelijk om in dit gebied te paintballen, te klimmen of een mountainbikeparcours te volgen in de Groene Weelde.

Dagje uit naar Amsterdam

Vanuit Spaarnwoude ben je zo in Amsterdam, wat een ontzettend leuk dagje uit is. Wandel of fiets langs de grachten of maak er een culturele dag van door het Rijksmuseum te bezoeken. De geschiedenis ontdekken doe je door het Achterhuis van Anne Frank in te lopen of ontdek de 500 jaar oude geschiedenis van Amsterdam in de Amsterdam Dungeon. Met een cast van uitstekende acteurs, special effects en prachtig toneel ervaar je walkthrough shows die je kunt zien, voelen, ruiken en horen.

Spelen in Linnaeushof

Een hele dag lekker spelen? Dat kan op het Linnaeushof. In deze gigantische speeltuin kunnen kinderen van alle leeftijden zich heerlijk vermaken en ook volwassenen kunnen hier een hele leuke tijd hebben met hun kinderen. Er is een speelgedeelte voor zowel peuters als oudere kinderen, een waterspeeltuin voor de hete zomerdagen en er zijn twee binnengedeelten voor wanneer het typische Nederlandse weer met regen aanwezig is.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen verzonden worden aan info@pretparkennederland.nl of hieronder een bericht achter te laten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares