Roompot Riethorst

Helemaal in het meest noordelijke puntje van de provincie Limburg ligt bungalowpark De Riethorst. Dit is een kleinschalig maar gezellig park dat vooral erg geschikt is voor de liefhebbers van natuur. Het park ligt middenin natuurgebied Rijk van Nijmegen waar je schitterend kunt lopen en fietsen door de bossen en de graslanden. Verder zijn er verschillende grote steden zoals Nijmegen te bezoeken tijdens een verblijf op dit park en is er op het bungalowpark zelf ook meer dan genoeg te doen voor zowel de kinderen als de volwassenen.

Bekijk hier de informatie en de actuele prijzen >>

Faciliteiten op Roompot Riethorst

Roompot Riethorst
Bron: https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/limburg-nl/bungalowpark-de-riethorst/

Het park beschikt over een receptie waar je alle informatie kunt aanvragen over de omgeving. Dat is de snelste manier om te weten te komen wat er allemaal te doen is. En reken maar dat dit meer dan genoeg is. Als je van plan bent om veel te gaan fietsen, kun je natuurlijk je eigen fiets meenemen. Het is echter ook mogelijk om op het bungalowpark een fiets te huren. In de directe omgeving van het park is een ruim opgezette golfbaan te vinden als je een balletje wil slaan.

Op het park zelf vermaken de kinderen zich met de verschillende speeltoestellen en een tafeltennistafel. Er is op het hele park gratis WiFi beschikbaar. Niet ver van het bungalowpark vandaan ligt recreatieplas De Siep, waar je zeker op warme dagen met de kinderen heen kunt. Hier kunnen ze naar hartenlust zwemmen en spelen. Op loopafstand van het park zijn niet alleen verschillende restaurants te vinden maar ook een bowlingcentrum en de mogelijkheid om te midgetgolfen.

Accommodaties

Aangezien dit een kleinschalig vakantiepark is, heb je niet zoveel keuze uit accommodaties als bij andere parken. In totaal zijn er drie verschillende type bungalows te boeken. Allereerst kun je kiezen voor een bungalow voor zes personen inclusief open keuken en een vaatwasser. Er is daarnaast nog een bungalow voor zes personen beschikbaar. Deze heeft echter een extra badkamer op de eerste verdieping, zodat je niet naar beneden hoeft. Tot slot is er ook nog een familiehuis beschikbaar. Dit luxe huis beschikt over vijf verschillende slaapkamers met allemaal een eigen badkamer en heeft ook een sauna. Het familiehuis biedt ruimte aan tien personen.

Opmerkingen, vragen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares