Roompot Reestervallei

Dit vakantiepark bevindt zich midden in de natuur, precies op de grens van Drenthe en Overijssel. Resort Reestervallei is de perfecte uitvalbasis voor mensen die graag door de natuur fietsen of wandelen. Vanuit het vakantiepark is onder andere Nationaal Park Weerribben-Wieden te bezoeken. Verder kun je vanaf dit park een bezoek brengen aan Giethoorn, Meppel en natuurlijk kun je ook de wereldberoemde hunebedden gaan bekijken. Op het resort zelfs is overigens ook meer dan genoeg te doen voor alle leeftijden.

Bekijk hier de informatie en de prijzen >>

Faciliteiten Roompot Resort Reestervallei

Roompot Reestervallei
Bron: https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/overijssel/resort-reestervallei/

Reestervallei beschikt bijvoorbeeld over een eigen visvijver waar je heerlijk ontspannen een hengeltje uit kunt gooien. De kinderen, jongeren én volwassenen vermaken zich op warme zomerdagen prima in het ruime buitenbad dat goed onderhouden is. Wanneer het wat minder weer is, kun je gezellig met het hele gezin gaan midgetgolfen of vermaken de kinderen zich in de speeltuin. Voor de sportievelingen is er verder een tennisbaan aanwezig waar je een balletje kunt slaan. Een avond geen zin om zelf te koken? Ook dat is geen probleem op dit resort aangezien er een á la carte restaurant is gevestigd. Tot slot heeft het vakantiepark ook een eigen dierenweide. Op korte afstand van het vakantiepark bevindt zich overigens ook een speelvijver waar vooral op warme dagen heel veel te beleven is. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Accommodaties

Natuurlijk is je accommodatie minstens zo belangrijk als wat er allemaal op het resort te doen is. Gelukkig hoef je jezelf daar bij Reestervallei geen zorgen om te maken. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Je kunt kiezen uit verschillende chalets die variëren op basis van het aantal personen waarmee je er kunt verblijven en de mate van luxe. Er zijn chalets beschikbaar voor vier tot en met zes personen. Daarnaast zijn er ook grotere woningen beschikbaar waar je met tien personen in kunt verblijven. Er is zelfs een familievilla te boeken die ruimte biedt aan in totaal 21 personen.

Bekijk hier meer informatie >>

Informatie toevoegen of aanpassen? Reageer dan hieronder. Ook zijn we benieuwd naar je ervaring.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares