Resort Veluwemeer

Genieten aan het glinsterende Veluwemeer met een weids uitzicht op de bossen terwijl er in de verte mensen aan het zeilen zijn. In het Resort Veluwemeer geniet je elke vakantiedag weer van het oer-Hollands landschap van velden en bossen, terwijl je op het zandstrand bij het meer in alle rust de zon kunt zien opkomen of ondergaan.

Resort Veluwemeer

Walibi Holland

Resort Veluwemeer
Bron: https://www.europarcs.nl/vakantieparken/resort-veluwemeer

Met de vrolijke oranje Walibi als mascotte van dit familiepark, is er voor elk familielid wel wat wils. Het park is opgedeeld in vier verschillende categorieën, namelijk Family Fun, Cool, Thrill en Kids. Draai rond in de Mexicaanse hoedjes in Los Sombreros en zoek verkoeling in de Crazy River. Of stap in de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux de Goliath of ga met jouw kinderen in Fibi’s Bubble Swirl. En even genoeg van de attracties? Dan zijn er ook twee shows die je kunt bezichtigen.

Dolfinarium
Het grootste zeezoogdierenpark van Europa? Dat vind je in Harderwijk. In het Dolfinarium staat natuurlijk vooral de dolfijn centraal, maar kan je ook oog in oog komen te staan met zeedieren zoals de walrus, zeehond, bruinvissen en zeeleeuwen. Niet alleen kun je de dieren bekijken, er zijn ook volop shows die je kunt bijwonen zoals een Snorshow met walrussen, het Avontureneiland met zeeleeuwen of Aqua Bella, de dolfijnenshow die bekroond is tot de beste van de wereld.

In de omgeving
Rondom het Veluwemeer zijn er genoeg andere dingen om te doen. Bezoek leuke dorpen zoals Nunspeet en Elburg of reis wat verder voor het Venetië van Nederland: Giethoorn. Ben je wat actiever? Huur een boot, roei het Veluwemeer op en leg aan bij aanlegplaats de Ral. Ook kun je naar de Escape Room in Harderwijk of slinger tussen de bomen bij het klimparcours in klimbos Ermelo. Op spelenderwijs kennis maken met de natuur, bloemen en planten? Dan is een bezoek aan de Kijktuinen in Nunspeet een leuke activiteit. Vergeet dan ook niet je schoenen uit te doen voor het Blotevoetenpad!

Review.

Heb jij een bepaalde ervaring met dit vakantiepark? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares