Recreatiepark De Tolplas

In recreatiepark De Tolplas kun je ontspannen, genieten van de mooie Twentse natuur, of deelnemen aan de verschillende activiteiten en faciliteiten op het park. De Tolplas is gelegen in het Twentse Hoge Hexel, nabij Hellendoorn. Centraal in het park ligt De Tolplas een groot recreatieplas waar het goed toeven is. Alle accommodaties zijn rondom de plas gelegen, in een fraaie bosachtige omgeving. Zo kom je helemaal tot rust terwijl de kinderen zich aan het water kunnen vermaken. Uitstapjes maken gaat heel gemakkelijk want je kunt de verschillende Twentse steden ontdekken of beleef een leuk dagje in Avonturenpark Hellendoorn. Recreatiepark De Tolplas is een uitstekende omgeving voor een geslaagde vakantie.

Accommodaties in het recreatiepark De Tolplas.

Recreatiepark De Tolplas
Bron: https://www.detolplas.nl/

In het park verblijf je altijd in een luxe accommodatie in een luxe bungalow of een chalet. Er zijn accommodaties voor 2 tot 4 personen, voor 6 tot 8 personen en zelfs groepsaccommodaties tot 30 personen. Ook voor een leuke familievakantie is recreatiepark De Tolplas dus de ideale omgeving. Alle accommodaties zijn voorzien van een woonkamer met volledig ingerichte keuken en slaapkamers, naar gelang de grootte van de accommodatie. Ook zijn er luxe wellness chalets te huur die voorzien zijn van een sauna en een stoomcabine. Je kunt het dus zo luxe maken als je wilt.

Faciliteiten

Het park biedt veel faciliteiten, zodat jong en oud zich prima kan vermaken. De recreatieplas is de plek voor de waterliefhebbers. Bij mooi weer kun je in de plas zwemmen, maar je kunt de plas ook gebruiken om zeiltochtjes te maken, te kanoën of een hengeltje uitgooien. Tijdens de zomermaanden wordt er een opblaasbaar speeltoestel voor de kinderen in de Tolplas geplaatst. Ook kun je lekker zonnen op het strand en kunnen de kinderen zich vermaken in het piratenschip. Ook kun je lekker actief bezig zijn op het trapveldje en je mag gebruik maken van de tennisbaan. De omgeving leent zich uitstekend om per fiets te verkennen, dus je kunt ook een fiets of een skelter huren. ‘s avonds kun je gezellig uit eten gaan in bistro De Tolplas.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares