Pyramide van Austerlitz

Pyramide van Austerlitz

Met je kind(eren) naar een leuke plaats gaan om heerlijk te kunnen spelen? Bij de Pyramide van Austerlitz ben je dan aan het goede adres. In een prachtige omgeving valt veel te doen voor jong en oud. Hieronder vind je enkele highlights.

Attracties in Pyramide van Austerlitz

Je vindt bij de Pyramide diverse attracties die zowel voor jong als oud geschikt zijn. Je kunt in de grote draaimolen die hard draait, of toch wat rustiger aan in de carrousel voor de kleintjes. Of wat dacht je van de kleine vliegtuigjes die op en neer gaan? Wellicht win je wel die leuke knuffel bij de grijpkasten. Voor de jonge treinliefhebbers is er ook een treintje die kan rondrijden om zo genoeg entertainment te bieden voor diverse leeftijdsgroepen.

Arcadehal

Pyramide van Austerlitz

Bron: https://pyramidevanausterlitz.nl/

Zijn jullie kinderen echte gamers? Ga dan naar de overdekte arcadehal. Hier kan je op alelrlei arcadekasten en simulators de leukste spellen spelen. Ook vind je andere leuke behendigheidsspelletjes of kan je tegen papa en mama airhockey spelen.

Botsen maar!

Natuurlijk is het rijden in botsauto’s ook een van de leukste dingen om in te rijden. Gewoon tegen elkaar knallen en lekker uitrazen. Hier dien je wel extramuntjes voor te halen die je bij de kassa kunt krijgen. Voor andere attracties heb je deze muntjes ook nodig.

Op de speeltoestellen

Voor de speelgrage kinderen valt er nog meer te doen: je vindt in het grote zandgedeelte diverse speeltoestellen waar leuk gespeeld kan worden. Er is keuze uit genoeg schommels, glijbanen en allerlei toestellen die kunnen draaien. Durf je op de grote schommel te gaan waar je met meerdere personen op kunt?

Ga naar de pyramide

Tussendoor kan je ook eens naar hetgeen gaan waar het gebied om draait: de pyramide van Austerlitz. Dit is een monument en is in 1800 gebouwd. Het staat op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en kan een interessant bezoekje zijn.

Bekijk hier nog een leuk uitje.

Pyramide van Austerlitz
4.5 met 30 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!