Pyramide van Austerlitz openingstijden

Pyramide van Austerlitz openingstijden

Veel mensen gaan in de zomer op vakantie met hun kinderen. Natuurlijk is dit leuk, maar zeker voor mensen met een groot gezin is dit niet altijd mogelijk. Niet iedereen heeft het financieel even breed namelijk. Maar je hoeft niet per se op vakantie om van cultuur te kunnen genieten, er zijn nog veel meer andere plekken waar je heen kunt gaan. Een goede locatie om heen te gaan is bijvoorbeeld de Pyramide van Austerlitz. Een ideale plek om heen te gaan als je geen zin hebt om het vliegtuig naar Egypte te nemen. De Pyramide is gelegen op het hoogste punt in Utrecht en is een eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. De keizer die bezig was de hele wereld te veroveren, maar hier jammerlijk in faalde. Dit is leuk om eens te bekijken en ook voor de kinderen. Maar er is meer te doen dan alleen deze Pyramide te bekijken.

Bekijk hier de overnachtingen om naar de Pyramide te gaan >>

Wat zijn de openingstijden?

Bekijk hier de actuele openingstijden >>

Er is namelijk ook een speeltuin aanwezig waar de kinderen grenzeloos kunnen spelen. De speeltuin is zeer groot en voorzien van speeltoestellen voor jong en oud.

Pyramide van Austerlitz openingstijden

Bron: https://pyramidevanausterlitz.nl/openingstijden/

Denk daarbij aan alle traditionele speelapparaten die aanwezig zijn in een reguliere speeltuin. En daarboven nog veel meer andere leuke speelattributen. Niet alleen is er een speeltuin. voor ouderen zijn er ook nog fiets en wandelroutes. Ideaal voor de wat oudere mensen. Wanneer de kinderen dan aan het spelen zijn kunnen deze heerlijk wandelen. Wat wil je nog meer dan dat?

Het is ook een ideale plek om kinderfeestjes te geven. Zo geef je de kinderen zowel amusement als educatie mee, een mooie combinatie van twee. Bij kinderfeestjes zijn er verschillende arrangementen waarbij er uiteraard korting mogelijk is. Ook is er gratis eten, zoals lekkere patatten en bijvoorbeeld een frikandel. Wanneer het warm weer is, kunnen de kinderen zelfs gratis softijsjes krijgen. Dit allemaal al voor zeer scherpe prijzen. Ideaal voor mensen om heen te gaan in de zomer. Kinderen hebben er superveel plezier.

Voor meer informatie over het park, kan je hier verder lezen.

Heb je een vraag of een opmerking dan kan je hieronder het formulier invullen.

Pyramide van Austerlitz openingstijden
4.3 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.