Pyramide van Austerlitz drukte

Pyramide van Austerlitz drukte

Wat is de pyramide van Austerlitz?
Bij deze naam vraag je je waarschijnlijk af wat dit precies is. In Nederland zijn toch helemaal geen piramides zul je waarschijnlijk denken, deze zijn alleen in Egypte of in andere landen in het oosten van deze wereld. Toch is dat verkeerd gedacht, want zelfs in ons koude kikkerlandje is er dus een piramide te bewonderen. Namelijk de pyramide van Austerlitz! Deze pyramide is al zeer oud te noemen. Hij is namelijk gebouwd in 1804 door soldaten van Napoleon. Hij is 36 meter hoog en dat is niet niks, zoals je wellicht wel weet. Lees hieronder meer over de attracties en kan je informatie delen over de drukkere dagen.

Bekijk hier de overnachtingen om naar de Pyramide te gaan >>

Andere leuke dingen

Pyramide van Austerlitz drukte

Bron: https://pyramidevanausterlitz.nl/

Maar naast het bewonderen van de pyramide van Austerlitz is er nog veel te beleven op die locatie. Het is namelijk ook voorzien van een Party-Centrum, Café-restaurant speeltuin en nog veel meer. Een voordeel van de speeltuin is dat er geen entreekosten worden gevraagd. Waar in Nederland vind je dit nog meer? Niet op heel veel plekken. Zeker niet als het uitgebreide speeltuinen betreft zoals bij de pyramide van Austerlitz het geval is. Ook is het nog eens mogelijk om verschillende attracties uit te proberen. Voor de verschillende attracties wordt er wel een kleine bijdrage gevraagd. Kinderen kunnen namelijk muntjes kopen en met die muntjes kunnen ze vervolgens in een attractie.

Arrangementen

Net als op andere plekken is het uiteraard voordelig om met een grote groep te gaan. Hier zijn bij de pyramide van Austerlitz verschillende arrangementen voor geregeld. Daarbij krijgen de kinderen niet alleen al het plezier dat deze fantastische plek te bieden heeft, maar daarnaast ook nog eens lekker eten en drinken tegen zeer scherpe all-in tarieven! Wat wil een mens nog meer? Voor de ouders van de kinderen is dit ook ideaal, want zij hoeven in principe niks meer te doen. Als je een feestje thuis geeft heb je altijd gedoe dat je veel moet regelen, maar dit is dan niet het geval! Heerlijk genieten dus bij de pyramide van Austerlitz.

Wanneer kan het druk zijn?

Bijvoorbeeld in vakanties, weekenden of andere mooie dagen? Wellicht heb jij meer informatie die je wilt delen met anderen? Dan kan je hieronder e.e.a. invullen.

Pyramide van Austerlitz drukte
4.6 met 13 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.