Pretparken met overnachting

Pretparken met overnachting.

Soms heb je aan één dag niet genoeg om al het leuks te doen wat de Nederlandse pretparken je bieden. Of misschien wil je na afloop van een wilde dag, rustig een glaasje drinken om bij te komen en heeft je gezin geen BOB. Simpele oplossing: dan blijf je toch gewoon logeren op het pretpark zelf? Bij een aantal attractieparken in Nederland, kan dat op een wel heel speciale manier…

Pretparken met overnachting

Bron: http://www.efteling.com

Overnachten in een boomhut met wifi, hoe trendy is dat? In Safaripark Beekse Bergen kun je genieten van een werkelijk heel bijzondere ervaring. Je slaapt letterlijk op 15 meter van wilde dieren zoals zebra’s, neushoorns en leeuwen! Neem het woord safari maar letterlijk, want de leeuwen kijken je ontbijt uit je mond en kijk niet raar op als een giraffe je bespiedt als je in je boomhut zit te surfen. Naast boomhutten zijn er ook vrijstaande lodges, kun je relaxen in de Maji Springs en kunnen de kids spelen in Speelland Beekse Bergen.

Wanneer je de suites wilt bekijken en andere mogelijkheden tot het overnachten bij de Efteling dan kan je hieronder op de link klikken.

Bekijk hier de overnachtingen bij de Efteling >>

Overnachten in een suite van de Efteling.

Wil je helemaal luxe, dan doe je de Efteling in Kaatsheuvel in twee dagen en overnacht je in het sprookjesachtige 4-sterrenhotel van de Efteling zelf! Je slaapt op loopafstand van het park en geniet van een heerlijk verzorgd ontbijt.

Iets minder luxe zijn de bungalows van Vakantiepark Slagharen. Na een dag rollercoasteren en spelen in Attractiepark Slagharen met zijn Aqua Mexicana waterpark, is het goed vertoeven in het naastgelegen, bosrijke vakantiepark.

Duinrell in Den Haag biedt ook bungalows, pardon, Duingalows. Zeker aan te raden deze overnachting, omdat Duinrell teveel biedt om op één dag te kunnen doen. Kies bijvoorbeeld op de aankomstdag voor het Tikibad en doe het attractiepark de volgende dag voor je ‘s avonds weer naar huis gaat. Veel plezier!

Bekijk hier de pretparken op de kaart.

Reactie achterlaten? Een vraag, opmerking of een review over pretparken en overnachtingen? Laat dit dan hieronder weten wat je ervaring is.

Pretparken met overnachting
4.8 met 38 stemmen

2 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb jij wel eens overnacht in de Efteling? We zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Moderator

33 minuten ago

Zou jij wel eens willen overnachten in de Efteling?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.