Kamperen is leuk, maar het is nog leuker om tijdens je kampeervakantie een uitje te kunnen maken naar een pretpark. ‘s Morgens op je gemak opstaan op de camping, geen uren in de auto zitten om bij het attractiepark te komen en ‘s avonds ben je snel terug in je eigen bed.

Nederland heeft heel wat campings die dicht bij de mooiste pretparken liggen. Neem bijvoorbeeld attractiepark Slagharen met waterpark Aqua Mexicana. Het park heeft voor het hele gezin een camping met maar liefst 4 sterren. Er zijn bijna 230 staanplaatsen voor je tent, caravan of camper, maar je kunt ook een wigwam huren die al voor je klaarstaat dan hoef je zelf niet te vechten met haringen.

Bekijk hier het pretpark met camping >>

Lees hier verder over de:

Pretpark met camping, het pretpark Duinrell.

Pretparken met camping

Bron: https://www.pretparkennederland.nl/pretpark-duinrel/

Pretpark Duinrell in Wassenaar heeft net als Slagharen een eigen camping. Duinrell heeft vier kampeervelden midden in heerlijk rustgevende bossen. Hun premium staanplaatsen zijn 140m2 groot, voldoende ruimte voor je grote camper of caravan. Ook hebben ze budgetplaatsen van 60m2 waar je snel je tentje kunt opzetten.

Attractiepark Drouwenerzand in Drenthe in het dorpje Drouwen heeft een luxe naastgelegen familiecamping. Op de standplaatsen kun je terecht met alle kampeermiddelen die je kunt bedenken en iedere standplaats heeft een gebouwtje met eigen toilet, wastafel én douche! Hoe luxe is dat! Als je twee nachten boekt, mag je gratis het pretpark in.

Avonturenpark Hellendoorn.

Vlak bij Avonturenpark Hellendoorn ligt: ‘De Sprookjescamping’ in het plaatsje Rheeze. Deze themacamping is geheel gedecoreerd naar het sprookje Hannah de Heldhaftige. De camping staat op de lijst van Kids-campings, maar met zijn 5 sterren is hij ook voor volwassenen een sprookje. Je kunt je kinderen in veilige handen achterlaten bij de naar leeftijd gecategoriseerde clubs, waar ze de hele dag worden vermaakt. Dat is pas vakantie!

Reactie achterlaten, een vraag, opmerking of een review over een attractiepark met een camping? Laat dan hieronder weten wat je ervan vond.

Pretparken met camping
4.7 met 38 stemmen

4 reacties

Moderator · 13 december 2018 op 22:59

Wat is jouw ervaring met het overnachten op campings bij pretparken? Heb je een goede tip voor het overnachten?

PretparkenNederland · 13 december 2018 op 22:53

Ben jij wel eens op een camping geweest wanneer je overdag naar een pretpark ging? We zijn benieuwd naar jouw ervaring.

PretparkenNederland · 13 december 2018 op 22:40

Wel eens overnacht bij Duinrell of Hellendoorn?

Moderator · 25 november 2018 op 08:38

Welk pretpark vind jij de moeite waard, zeker in combinatie met een overnachting op een camping?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *