Pretparken met camping

Kamperen is leuk, maar het is nog leuker om tijdens je kampeervakantie een uitje te kunnen maken naar een pretpark. ‘s Morgens op je gemak opstaan op de camping, geen uren in de auto zitten om bij het attractiepark te komen en ‘s avonds ben je snel terug in je eigen bed.

Nederland heeft heel wat campings die dicht bij de mooiste pretparken liggen. Neem bijvoorbeeld attractiepark Slagharen met waterpark Aqua Mexicana. Het park heeft voor het hele gezin een camping met maar liefst 4 sterren. Er zijn bijna 230 staanplaatsen voor je tent, caravan of camper, maar je kunt ook een wigwam huren die al voor je klaarstaat dan hoef je zelf niet te vechten met haringen.

Bekijk hier het pretpark met camping >>

Lees hier verder over de:

Pretpark met camping, het pretpark Duinrell.

Pretparken met camping

Bron: https://www.pretparkennederland.nl/pretpark-duinrel/

Pretpark Duinrell in Wassenaar heeft net als Slagharen een eigen camping. Duinrell heeft vier kampeervelden midden in heerlijk rustgevende bossen. Hun premium staanplaatsen zijn 140m2 groot, voldoende ruimte voor je grote camper of caravan. Ook hebben ze budgetplaatsen van 60m2 waar je snel je tentje kunt opzetten.

Attractiepark Drouwenerzand in Drenthe in het dorpje Drouwen heeft een luxe naastgelegen familiecamping. Op de standplaatsen kun je terecht met alle kampeermiddelen die je kunt bedenken en iedere standplaats heeft een gebouwtje met eigen toilet, wastafel én douche! Hoe luxe is dat! Als je twee nachten boekt, mag je gratis het pretpark in.

Avonturenpark Hellendoorn.

Vlak bij Avonturenpark Hellendoorn ligt: ‘De Sprookjescamping’ in het plaatsje Rheeze. Deze themacamping is geheel gedecoreerd naar het sprookje Hannah de Heldhaftige. De camping staat op de lijst van Kids-campings, maar met zijn 5 sterren is hij ook voor volwassenen een sprookje. Je kunt je kinderen in veilige handen achterlaten bij de naar leeftijd gecategoriseerde clubs, waar ze de hele dag worden vermaakt. Dat is pas vakantie!

Reactie achterlaten, een vraag, opmerking of een review over een attractiepark met een camping? Laat dan hieronder weten wat je ervan vond.

Pretparken met camping
4.8 met 37 stemmen

4 Berichten

Moderator

33 minuten ago

Welk pretpark vind jij de moeite waard, zeker in combinatie met een overnachting op een camping?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Wel eens overnacht bij Duinrell of Hellendoorn?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ben jij wel eens op een camping geweest wanneer je overdag naar een pretpark ging? We zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Moderator

33 minuten ago

Wat is jouw ervaring met het overnachten op campings bij pretparken? Heb je een goede tip voor het overnachten?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.