Pretparken en zwanger

Pretparken en zwangerschap.

Hoe zit het met zwanger zijn en naar een pretpark gaan?
Veel vrouwen zijn door het dolle heen wanneer zij horen dat zij zwanger zijn. Dat is ook niet zo gek, want een kind op komst is natuurlijk geweldig. Zwanger zijn heeft alleen wel een grote impact op je dagelijks leven. Natuurlijk heb je de bekende zwangerschapskwaaltjes, maar er zijn ook een aantal dingen die niet meer kunnen, of waarvan het vrij onduidelijk is of je het nog kunt doen.

Bekijk hier meer informatie bij de Efteling >>

Bij zwangerschap naar een pretpark?

Pretparken en zwangerHoe zit het bijvoorbeeld met zwanger zijn en naar een pretpark gaan? Voor meer informatie kan je contact opnemen met het park, bij de attracties staan eventueel bordjes.

Veel pretparken houden rekening met zwangere vrouwen. Zo zetten zij bij bepaalde attracties bordjes neer mochten deze een gevaar zijn voor de gesteldheid van een zwangere vrouw. De Efteling doet dit bijvoorbeeld heel goed. De Python is volgens hen geen goede attractie om in te gaan als vrouw. Lees meer: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/bezoekers-met-een-handicap.

Online zijn er enorm veel fora waar vrouwen discussiëren over het feit of een attractie wel of niet veilig is. Ons advies: bij twijfel moet je het niet doen. Veiligheid voor alles. Neem bij vragen altijd contact op met de pretparken.

Meer informatie:

Reactie plaatsen, opmerking of een vraag? Laat dit dan hieronder weten.

Pretparken en zwanger
4.6 met 50 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.