Pretparken en zwangerschap

Hoe zit het met zwanger zijn en naar een pretpark gaan?
Veel vrouwen zijn door het dolle heen wanneer zij horen dat zij zwanger zijn. Dat is ook niet zo gek, want een kind op komst is natuurlijk geweldig. Zwanger zijn heeft alleen wel een grote impact op je dagelijks leven. Natuurlijk heb je de bekende zwangerschapskwaaltjes, maar er zijn ook een aantal dingen die niet meer kunnen, of waarvan het vrij onduidelijk is of je het nog kunt doen.

Bekijk hier de informatie bij de Efteling >>

Bij zwangerschap naar een pretpark?

Pretparken en zwangerHoe zit het bijvoorbeeld met zwanger zijn en naar een pretpark gaan? Voor meer informatie kan je contact opnemen met het park, bij de attracties staan eventueel bordjes.

Veel pretparken houden rekening met zwangere vrouwen. Zo zetten zij bij bepaalde attracties bordjes neer mochten deze een gevaar zijn voor de gesteldheid van een zwangere vrouw. De Efteling doet dit bijvoorbeeld heel goed. De Python is volgens hen geen goede attractie om in te gaan als vrouw. Lees meer: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/bezoekers-met-een-handicap.

Online zijn er enorm veel fora waar vrouwen discussiëren over het feit of een attractie wel of niet veilig is. Ons advies: bij twijfel moet je het niet doen. Veiligheid voor alles. Neem bij vragen altijd contact op met de pretparken.

Meer informatie:

Reactie plaatsen, opmerking of een vraag? Laat dit dan hieronder weten. 

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *