Pretpark met baby

Pretpark met baby.

Tips voor pretparkbezoek met baby.
Jonge kinderen kijken hun ogen uit als ze met hun ouders of school een pretpark bezoeken. Een baby krijgt daar maar weinig van mee en slaapt daarnaast wanneer het hem of haar uitkomt. Hele familie of gezinnen met iets oudere kinderen nemen de kleinsten toch mee naar de Efteling, Duinrell of Drievliet. Als ouder of verzorger hoop je zo veel mogelijk van de dag te genieten zonder zorgen om de baby. Pretparken staan bekend als drukken plaatsen waar vooral in vakanties kleine kinderen of buitenlandse toeristen af en aan lopen.

Bekijk hier informatie over de allerkleinsten en de Efteling >>

Pretpark met baby, de voorbereiding.

Pretpark met baby

Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel

Met oudere kinderen mee in de auto draait zo´n dagje pretpark uit op een hele onderneming. Het scheelt dan wanneer een ouder of verzorger zich heeft voorbereid op dit avontuur. Let bijvoorbeeld op of het overal lukt om met de kinderwagen langs te komen en waar de baby verschoond kan worden. In vrijwel ieder pretpark blijkt de baby nog te jong voor de meest simpele attracties, dus kijk waar jullie tussendoor even rustig plaatsnemen. Zo´n kleintje kijkt soms al zijn ogen uit bij een opvallend bouwwerkje of een gezellige speeltuin. Ingewikkeld hoeft het niet te zijn. Hou er met eten en drinken rekening mee dat hij of zij iets krijgt wat makkelijk meeneemt.

Met je baby naar een pretpark?

Hoe dan ook vraagt de baby om wat aanpassingen tijdens het bezoek. Misschien gaat de voorkeur naar een iets andere route door het pretpark of valt de keuze eerder op een pretpark dichter bij huis. Dat soort veranderingen maken niets uit. Neem desnoods alleen het eigen gezin mee en niet de hele familie wanneer de baby al genoeg aandacht vergt. Het belangrijkste is dat de kleine lekker mee gaat op deze gezellige dag en dat zonder inschakeling van een oppas.

Bekijk hier een overzicht met pretparken in Nederland.

Reactie achterlaten, vraag of opmerking kan hieronder.

Pretpark met baby
4.9 met 14 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.