Pretpark 0-4 jaar / kleine kinderen

Je wilt met de allerkleinsten naar een pretpark waar zij zich ook uit kunnen leven. Als zij genieten, geniet jij tenslotte ook. Lekker ontdekken en ervaren, en terug in de auto heerlijk doodmoe in slaap vallen. Hieronder een aantal van de allerleukste belevingen voor de kleintjes onder ons.

Wat dacht je van een leuke lachgrot, een kleutertuin en een Old MacDonalds Tractorrit? In Familiepark Drievliet in Den Haag, vind je voor kleintjes een Doe Boerderij. Alles is in het thema van de boer en boerin. Op de Hooizolderglijbaan kunnen ze op je schoot, net als rondjes draaien in de spannende Theeleut.

Bekijk hier de kortingen op speeltuinen, dierentuinen en pretparken >>

Avonturenpark Hellendoorn 0-4 jaar / kleine kinderen.

Pretpark 0-4 jaar / kleine kinderen
Bron: https://www.avonturenpark.nl/

Avonturenpark Hellendoorn ligt midden in de bossen en heeft het Dreumesland waar ukkies echt in attracties kunnen. Ze horen er helemaal bij! Rijden in een vrachtwagentje, of varen in de vijver op de rug van een zwaan, een vliegtuig zelf besturen of draaien in een leuke draaimolen.

Boemeltreintje, Draaiende Koffie Kopjes, Jul de Muis… Pretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn heeft het allemaal! Kinderen vinden de Olifantenmolen, met Dombo helemaal geweldig. En bij Kabouterwonderland zijn ze niet weg te slaan. Voor kleintjes is dit absoluut het einde.

Enkhuizen heeft het schitterende Sprookjeswonderland. Dit is echt een aanrader voor de kleintjes. Fantastisch mooi uitgebeelde sprookjes met figuranten die de show interactief stelen. Een middeleeuws dorpje met een kasteel met een échte wensput, kinderen raken hier niet uitgekeken, en je mag ook klimmen op de muren!

Attractiepark Drouwenerzand voor kleine kinderen.

Attractiepark Drouwenerzand in het gelijknamige plaatsje Drouwen heeft voor de allerkleinsten een geweldige draaimolen met de Disneyfiguren, een echte carrousel en leuke bootjes om te varen. Nog meer lekkere nattigheid kunnen ze beleven op het Waterplein, gegarandeerd lol! Entree is inclusief eten en drinken en tot 3 jaar gratis entree.

Bekijk hier de kaart van Nederland met daarop de pretparken.

Efteling
Bekijk hier de ATTRACTIES van de Efteling >>
Walibi
Bekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
Attractiepark Slagharen
Bekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
Duinrell
Bekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
Plopsa
Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
Hellendoorn
Bekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Reactie achterlaten kan hieronder. Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder.

Last updated: vrijdag 25 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *