Plaswijckpark

‘Spelen tot je er bij neervalt’. Dat kan in familie- en attractiepark Plaswijckpark in Rotterdam. Je vindt er meer speeltuinen bij elkaar dan je ooit eerder zag. Bovendien; behalve de speeltuinen is er nog veel meer te doen en zullen ook vaders, moeders, opa’s en oma’s zich er prima vermaken. Kinderen vanaf veertien jaar mogen al zelfstandig het park betreden, een park dat garant staat voor een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Plaswijckpark te gaan >>

Een nat pak in de Havenspeeltuin van Plaswijckpark

Plaswijckpark
Bron: https://www.plaswijckpark.nl/ontdek-het-park/park

De speeltuinen bieden kinderen van alle leeftijden ruim voldoende uitdaging en variatie. In tegenstelling tot veel andere parken zijn er in Rotterdam slechts twee attracties waarvoor een minimale lengte van 1,25 meter geldt. En dus kunnen kinderen onbekommerd hun gang gaan in de Havenspeeltuin, waar ze ongetwijfeld een nat pak oplopen of daar wellicht net aan weten te ontkomen.

In de apenspeeltuin slinger je heerlijk aan de touwen en in de verkeerstuin leer je de regels die in het verkeer gelden of ontwikkel je je tot een heuse wegpiraat. Plaswijckpark biedt zoveel, dat het een van de meest bezochte locaties is voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Rondvaartboot en boemeltrein

Behalve de enorme speeltuinen, kun je in Rotterdam ook heerlijk waterfietsen of een bezoek brengen aan de Dierenwijck, waar onder meer apen en roofdieren leven. In de Wandelwijck kom je daarentegen heerlijk tot rust en geniet je van een prachtig uitzicht met zo’n veertig soorten rozen. Ook is dit dé ideale plek om te picknicken. Nog zoiets: je mag je eigen eten en drinken gewoon nog meenemen naar Plaswijckpark. Aan de andere kant is er in het park natuurlijk ook meer dan voldoende lekkers verkrijgbaar. Plaswijckpark beschikt verder over een rondvaartboot een boemeltrein en een ‘Huis in de Heuvels’, terwijl een theater het park helemaal compleet maakt. Plaswijckpark is een compleet familiepark waar iedereen – hoe jong of oud ook- zich helemaal in zijn of haar element zal voelen.

Meer pretparken.

Zie voor informatie over openingstijden en entreeprijzen de website www.plaswijckpark.nl. Correcties? Stuur ons een e-mail.

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *