Plaswijckpark prijzen

Plaswijckpark prijzen

Plaswijckpark is een uniek en bijzonder park waar je met de kinderen een fantastische dag kunt beleven. Dat komt wellicht doordat het één van de weinige parken is waar attracties en dieren met elkaar gecombineerd worden. De kinderen vermaken zich onbeperkt in de vele attracties voor alle leeftijden. En als ze even bij willen komen, bezoek je gewoon de vele dieren die in het park rond lopen. Ga op de foto met de schapen of maak kennis met bijzondere roofdieren. Er zijn zelfs apen. En de Plaswijckpark prijzen zijn ook nog eens voordelig! Hoe voordelig? Je komt er hieronder alles over te weten!

Bekijk hier de overnachtingen om naar Plaswijckpark te gaan >>

Plaswijckpark prijzen, de standaard tarieven:

Plaswijckpark prijzen

Bron: https://www.plaswijckpark.nl/tickets/entreeprijzen/

Allereerst hanteert Plaswijckpark standaard prijzen voor verschillende leeftijdscategorieën. Kinderen tot en met 2 jaar mogen bijvoorbeeld gratis het park binnen. De ticketprijs voor de leeftijd van 2 tot en met 64 jaar bedraag € 12,25. Opa’s en oma’s mogen overigens ook met korting naar binnen. Vanaf 65 jaar betaal je namelijk slechts € 8,25 voor een ticket voor dit park. Heb je een wil je deze ook meenemen het park in? In dat geval kun je een ticket van € 8,25 kopen. Let er wel op dat honden altijd aangelijnd moeten zijn en dat je er enkel mee op de verharde paden mag komen.

Bijzondere prijzen

De Plaswijckpark prijzen kunnen ook veranderen in bepaalde bijzondere gevallen. Deze bijzondere prijzen gelden bijvoorbeeld wanneer je in het bezit bent van een Rotterdampas. Vaak heb je dan recht op korting. Ook zijn er speciale groepsprijzen. Wanneer je met 20 personen of meer komt, betaal je slechts € 9,75 euro in plaats van de standaard € 12,25 euro per persoon. In dat geval moet je overigens wel minimaal twee dagen voor je bezoek telefonisch reserveren. Als begeleider van iemand in een rolstoel mag je overigens gratis het park binnen. Tot slot is het mogelijk om zogeheten combinatietickets te kopen. Daarbij koop je één enkel ticket voor zowel het Plaswijckpark als een andere attractie in Rotterdam tegen een voordelige prijs.

Voor actuele prijzen: https://www.plaswijckpark.nl/tickets/entreeprijzen/

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Plaswijckpark prijzen
4.6 met 27 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ben jij hier wel eens naartoe geweest en wat vond je er van?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.