Plaswijckpark prijzen

Plaswijckpark is een uniek en bijzonder park waar je met de kinderen een fantastische dag kunt beleven. Dat komt wellicht doordat het één van de weinige parken is waar attracties en dieren met elkaar gecombineerd worden. De kinderen vermaken zich onbeperkt in de vele attracties voor alle leeftijden. En als ze even bij willen komen, bezoek je gewoon de vele dieren die in het park rond lopen. Ga op de foto met de schapen of maak kennis met bijzondere roofdieren. Er zijn zelfs apen. En de Plaswijckpark prijzen zijn ook nog eens voordelig! Hoe voordelig? Je komt er hieronder alles over te weten!

Bekijk hier de overnachtingen om naar Plaswijckpark te gaan >>

Plaswijckpark prijzen, de standaard tarieven:

  • Kind – 12,95
  • Volwassene – 12,95
  • 65 plus – 8,70
  • Hond – 8,70
  • Jaarabonnement – 57 euro

Bijzondere prijzen

Plaswijckpark prijzen
Bron: https://www.plaswijckpark.nl/tickets/entreeprijzen/

De Plaswijckpark prijzen kunnen ook veranderen in bepaalde bijzondere gevallen. Deze bijzondere prijzen gelden bijvoorbeeld wanneer je in het bezit bent van een Rotterdampas. Vaak heb je dan recht op korting. Ook zijn er speciale groepsprijzen. Wanneer je met 20 personen of meer komt, betaal je slechts € 9,75 euro in plaats van de standaard € 12,25 euro per persoon. In dat geval moet je overigens wel minimaal twee dagen voor je bezoek telefonisch reserveren.

Als begeleider van iemand in een rolstoel mag je overigens gratis het park binnen. Tot slot is het mogelijk om zogeheten combinatietickets te kopen. Daarbij koop je één enkel ticket voor zowel het Plaswijckpark als een andere attractie in Rotterdam tegen een voordelige prijs.

Voor actuele prijzen: https://www.plaswijckpark.nl/tickets/entreeprijzen/

Correcties doorgeven? Reageer dan hieronder. Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vond je dit artikel nou nuttig? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Op deze manier kunnen we deze pagina beter en informatiever gaan maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares