Plaswijckpark entree

Plaswijckpark entree

Niets is leuker dan tijd met je kinderen doorbrengen. Elke dag thuiszitten is ook niet leuk, daarom is het belangrijk om af en toe uitjes met je kind te doen. Zo leert je kind de wereld verkennen! Een goede plek om met je kind heen te gaan is een speelpark. Een voordeel van een speelpark is dat dit niet alleen leuk is voor het kind, maar eveneens voor de ouders. Zo kun je je als ouders ook weer kind voelen, wat is er nou leuker dan dat?

Bekijk hier de overnachtingen om naar Plaswijckpark te gaan >>

Plaswijckpark entree

Bron: https://www.plaswijckpark.nl/info/openingstijden/

Een leuke plek om heen te gaan is naar het zogenoemde Plaswijckpark. Dit is een familie en attractie dat zich vestigt in Rotterdam. Makkelijk te vinden dus! Voor kinderen is er in het park zeer veel te beleven. Zo is het park voorzien van een dierentuin, genaamd de Dierenwijck. Hier zijn niet alleen standaard dieren zoals schapen te zien, maar ook bijzondere exotische dieren. Zo zijn er ook apen en andere roofdieren. Heel spannend dus en een waar genot om te bestuderen.

Als je zin hebt in rust is het park ook ideaal. Zo er is een Wandelwijck aanwezig. Dit is een heerlijke locatie waar je lekker tot rust kunt komen. Ook zijn hier allerlei fonteinen aanwezig. Voor kinderen is er de Speelwijck. Dit is een immense speeltuin waar alle speelattributen zijn die je je maar kunt bedenken. Van glijbanen tot skelters tot waterfietsen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Speelwijck heeft het.

Wat zijn de entreeprijzen?

Plaswijckpark is ook een ideale locatie voor kinderfeestjes. Hier zijn speciale arrangementen voor. Op de bewuste feestjes kun je veel speciale activiteiten verrichten. Zo mag het jarige kind speciaal eten maken voor een dier in het park. Ook zijn er allemaal actieve dingen te doen zoals een apentocht. De entree is 12,25, maar als je met en grote groep komt is het mogelijk om korting te krijgen. Ideaal dus voor feestjes of schoolreisjes!

Lees hier meer over de:

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen kan hieronder.

Plaswijckpark entree
4.5 met 4 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.