Plaswijckpark adres

Familiepark Plaswijckpark bevindt zich op het volgende adres:

Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
010- 4181836

Bekijk hier de overnachtingen om naar Plaswijckpark te gaan >>

Routebeschrijving Plaswijckpark.

Het park is makkelijk te bereiken met de auto. Je kunt je auto beperkt gratis parkeren nabij de ingang. We beschikken over een groot parkeerterrein aan de kruising van de Ringdijk/Adrianalaan. Als de parkeerplaatsen toch bezet zouden zijn, kun je in de buurt van het park

Plaswijckpark adres
Bron: https://www.plaswijckpark.nl/info/routebeschrijving/

parkeren. Mogen wij je dan wel vragen rekening te houden met de buurtbewoners? Gelieve niet voor uitritten te parkeren en geen afval achter te laten. Kom je in grote groep en met de bus naar ons familiepark? Dan kun je gratis parkeren aan de Abeelweg of in de Aleyda van Raephorstlaan, een zijstraat van de Argonautenweg.

Als je met de auto vanaf de A20 komt, neem dan afslag 14 (Hillegersberg/Schiebroek/Centrum). Nadien volg je de borden ‘Hillegersberg’ en houd je ‘Plaswijckpark’ aan.

Kom je met de auto vanaf de A13, neem dan afslag 11 (Berkel en Rodenrijs/Rotterdam Airport). Daarna volg je de borden richting Berkel en Rodenrijs en vervolgens de borden richting Rotterdam. Zorg dat je de afslag Rotterdam-Hillegersberg neemt. Ga dan op de eerste rotonde naar rechts (volg bord ‘Plaswijckpark’). Op de volgende rotonde ga je rechtdoor. Volg daarna het P-bord.

Toch raden we iedereen ten zeerste aan om met het openbaar vervoer te komen, wat ook beter is voor het milieu.

Vanaf station Rotterdam Centraal
Vanaf station Den Haag Centraal
Vanaf beide stations neem je Metrolijn E. Je stapt af aan de halte Melanchtonweg. Neem dan vervolgens tram 25 richting Schiebroek tot aan de halte Meidoornweide. Daar kom je uit op een park, via het park loop je binnen 5 minuten naar de ingang van het Plaswijckpark.
Vanuit het station Rotterdam Centraal kun je ook direct tram 25 nemen en de rest van de weg vervolgen zoals hierboven beschreven.

Vanaf station Rotterdam Noord
Vanaf Delft/ Berkel & Rodenrijs
Je kan bus 174 nemen. Je stapt uit aan halte Abeelweg en loopt richting de rotonde. Rechts van je ligt de Jasonweg en deze gaat over in de Ringdijk. Loop deze weg op en je bent binnen 350 meter bij de ingang van het familiepark.

Vanaf station Alexander
Vanaf station Alexander neem je bus 35 richting halte Melanchtonweg, stap uit aan de halte Plaswijckpark.

Vragen of correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *