Pinokkio Efteling

Pinokkio Efteling

Pinokkio Efteling

Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/sprookjesbos/pinokkio

In het zuiden van het land staat een van de bekendste pretparken in heel Nederland. Een pretpark dat overal in Nederland bekend is. En niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Er komen veel toeristen uit vele landen om eens een bezoek te brengen aan dit prachtige pretpark. Het pretpark heeft iconische figuren en daarnaast zeer veel leuke attracties. Over welk pretpark hebben we het dan, vraag je je misschien af. We hebben het natuurlijk over de Efteling! De Efteling is de plek om heen te gaan als je behoefte hebt om een leuke tijd te beleven. Het is leuk voor alle leeftijdscategorieën. Het is enerzijds leuk voor opa’s en oma’s, omdat die op die manier herinneringen kunnen ophalen. Maar het is ook leuk voor ouders en kinderen omdat er mooie attracties voor alle verschillende leeftijden. En naast al die leuke attracties kun je opgaan in alle prachtige sprookjes die de Efteling biedt.

Bekijk hier meer informatie >>

Pinokkio samen met Gepetto in het Sprookjesbos?

Pinokkio Efteling

Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/sprookjesbos/pinokkio

Zo kun je bijvoorbeeld kennismaken met Pinokkio die ergens in het Sprookjesbos rondloopt. Pinnokkio is een van de bekendste figuren. Zijn neus die groeit is een verhaal dat alom bekend is over de hele wereld. Het is namelijk een figuur van Walt Disney en al zeer oud. En Pinnokkio is nog steeds populair onder kinderen en dat maakt het dan ook zo wonderbaarlijk. Niet alleen is Pinokkio te vinden in het Sprookjesbos, maar daarnaast ook nog eens in het Pinokkiorestaurant. Hier kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Dit voor het hele gezin of met de alle mensen waarmee je bent. Naast Pinokkio zijn er echter nog veel meer sprookjes waarvan je kunt genieten.

Wanneer je met groepen heengaat is de Efteling goedkoper. Normaal is het namelijk tamelijk duur, maar dat is ook logisch aangezien er zoveel te doen is en het natuurlijk veel onderhoud kost. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om er te overnachten. Dit is ideaal, want het park is zo groot dat het bijna onmogelijk is om alles in een dag te bewonderen.

Review Pinokkio in het Sprookjesbos.

Wat vind je van Pinokkio? Laat dat weten door hieronder het formulier in te vullen. We zijn benieuwd naar je mening.

Pinokkio Efteling
4.7 met 27 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

33 minuten ago

We zijn benieuwd naar je mening.

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.