Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Phantasialand; dit Duitse pretpark behoord tot de 15 beste bezochte pretparken van Europa en is zijn bezoekje ook absoluut de moeite waard. Bij Venlo passeer je de Duitse grens en hiervandaan is het nog ongeveer 45 minuten rijden. Het park beschikt over zes verschillende achtbanen, drie waterbanen en drie dark rides. Zeker voor de “Thrill Seekers” heeft het park dus genoeg te bieden, maar ook voor de kleintjes zijn er voldoende attracties voor een dag boordevol plezier. Dat het park is opgedeeld in allemaal verschillende themagebieden zorgt ervoor dat het park voor iedereeen overzichtelijk blijft en brengt elke attractie tot een fantastische beleving. Lees hieronder meer over de Phantasialand tickets.

Bekijk hier de dagtickets >>

Ticketprijzen

Indien je de entreetickets op de website van Phantasialand zelf koopt ben je vrij duur uit. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis entree. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen €37,50 entree en vanaf 12 jaar bedraagt de entreeprijs €47,50. Ben je op de dag van je bezoek jarig? Dan mag je gratis naar binnen, mits je een ingevuld formulier meeneemt wat je kunt downloaden vanaf de website. Eveneens kun je een ticket kopen waarmee je ook kunt ontbijten in het park. Ontbijten kan in het zomerseizoen van 09.00 tot 11.00 uur in het parkrestaurant Unter den Linden. Gehandicapten, zwangere vrouwen en begeleiders kunnen ook een gereduceerd ticket kopen.

Phantasialand tickets

Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/tickets/

Entreeprijzen zijn zoals je kunt zien vrij hoog, maar bezoek je Phantasialand tussen 24 maart en 31 mei 2018, dan kun je met hetzelfde ticket nog eens gratis terugkomen voor een tweede dag in de maanden april, mei, juni, september oktober en in november de eerste vier dagen van de maand. Indien je hiervan gebruik maakt is je ticket in verhouding tot andere pretparken behoorlijk aan de lage kant en is het park zeer zeker weten een bezoekje waard.

Entreetickets via andere partijen

Vindt jij de entreeprijs van Phantasialand ook aan de hoge kant? Kijk dan eens bij verschillende andere partijen die de tickets ook verkopen. Zo krijg je bijvoorbeeld als lid van de ANWB 10€ korting op de entreeprijs en geldt de actie van het tweede keer terugkomen nog steeds. Op websites zoals Ticketveiling kun je bieden tegen andere bieders op tickets zodat je het park goedkoper kan bezoeken. Ook hier geldt dat je nog een tweede keer terug mag komen. Websites zoals Social Deal, Wowdeal en Groupon bieden ook vaak tickets aan voor Phantasialand. Vaak zit hier een enorme korting op en kan het zomaar €20,- verschil uit maken per persoon. Even goed je erin verdiepen kan voor een gezin vaak meer dan €100,- opleveren.

Bestel hier tickets voor Phantasialand >>

Vraag, opmerking of misschien wel een goede aanbieding gezien? Laat dit dan hieronder weten.

Phantasialand tickets
4.7 met 25 stemmen

2 Berichten

Gulsen SOYUT

33 minuten ago

Bonjour J'ai reserve et payé 7 billets pour Phantasialand mais je n'ai pas les tickets

Moderator

33 minuten ago

Heb jij nog bepaalde tickets gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.