Phantasialand tickets

Phantasialand; dit Duitse pretpark behoord tot de 15 beste bezochte pretparken van Europa en is zijn bezoekje ook absoluut de moeite waard. Bij Venlo passeer je de Duitse grens en hiervandaan is het nog ongeveer 45 minuten rijden. Het park beschikt over zes verschillende achtbanen, drie waterbanen en drie dark rides. Zeker voor de “Thrill Seekers” heeft het park dus genoeg te bieden, maar ook voor de kleintjes zijn er voldoende attracties voor een dag boordevol plezier. Dat het park is opgedeeld in allemaal verschillende themagebieden zorgt ervoor dat het park voor iedereen overzichtelijk blijft en brengt elke attractie tot een fantastische beleving. Lees hieronder meer over de Phantasialand tickets.

Bekijk hier de kaartjes voor het pretpark >>

Ticketprijzen van Phantasialand.

Indien je de entreetickets op de website van Phantasialand zelf koopt ben je vrij duur uit. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis entree. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen €37,50 entree en vanaf 12 jaar bedraagt de entreeprijs €47,50. Ben je op de dag van je bezoek jarig? Dan mag je gratis naar binnen, mits je een ingevuld formulier meeneemt wat je kunt downloaden vanaf de website. Eveneens kun je een ticket kopen waarmee je ook kunt ontbijten in het park. Ontbijten kan in het zomerseizoen van 09.00 tot 11.00 uur in het parkrestaurant Unter den Linden. Gehandicapten, zwangere vrouwen en begeleiders kunnen ook een gereduceerd ticket kopen.

Phantasialand tickets
Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/tickets/

Entreeprijzen zijn zoals je kunt zien vrij hoog, maar bezoek je Phantasialand tussen 24 maart en 31 mei 2018, dan kun je met hetzelfde ticket nog eens gratis terugkomen voor een tweede dag in de maanden april, mei, juni, september oktober en in november de eerste vier dagen van de maand. Indien je hiervan gebruik maakt is je ticket in verhouding tot andere pretparken behoorlijk aan de lage kant en is het park zeer zeker weten een bezoekje waard.

Entreetickets via andere partijen

Vindt jij de entreeprijs van Phantasialand ook aan de hoge kant? Kijk dan eens bij verschillende andere partijen die de tickets ook verkopen. Zo krijg je bijvoorbeeld als lid van de ANWB 10€ korting op de entreeprijs en geldt de actie van het tweede keer terugkomen nog steeds. Op websites zoals Ticketveiling kun je bieden tegen andere bieders op tickets zodat je het park goedkoper kan bezoeken.

Ook hier geldt dat je nog een tweede keer terug mag komen. Websites zoals Social Deal, Wowdeal en Groupon bieden ook vaak tickets aan voor Phantasialand. Vaak zit hier een enorme korting op en kan het zomaar €20,- verschil uit maken per persoon. Even goed je erin verdiepen kan voor een gezin vaak meer dan €100,- opleveren.

Bestel hier kaartjes voor Phantasialand >>

Vraag, opmerking of misschien wel een goede aanbieding gezien? Laat dit dan hieronder weten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares