Phantasialand openingstijden

Een bezoekje aan Phantasialand in Brühl bij Keulen staat garant voor een dag volop plezier voor jong en oud. In het attractiepark vindt je diverse achtbanen, waterbanen, dark rides en andere attracties waarin een ieder zich prima zal vermaken. Wil je er iets langer blijven dan boek je een bijbehorend hotel. Zo kun je wel een heel weekend van Phantasialand genieten. Breng je een bezoek aan het park voor 31 mei 2018, dan mag je met hetzelfde entreeticket nog eens terug komen in de maanden april, mei, juni, september, oktober en de eerste vier dagen van november 2018. Bezoek je het park op je verjaardag dan is er voor jouw geen entree, wel dien je hiervoor van te voren een formulier te printen van de website. Lees hieronder meer over de Phantasialand openingstijden.

De openingstijden van het park

Doordat het park niet het hele jaar dezelfde bezoekersaantallen heeft is het in de maanden mei, juni, september, oktober en november dagelijks geopend van 9 tot

Phantasialand openingstijden

Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/wintertraum/

18.00 uur. Deze tijden gelden ook voor de eerste week van juli en de laatste week van augustus. In de tussenliggende periode is het park dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur dit in verband met de drukte door de vakanties. Tijdens Phantasia Wintertraum, wat plaats vindt van 23 november 2018 tot en met zondag 20 januari 2019 is het park dagelijks geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur. In de maand januari 2019 is het park op maandag en dinsdag gesloten. Op 31 december is Phantasialand geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op de website van het park kun je precies zien hoe laat het park op jouw bezoek dag opent en sluit. Zo weet je exact hoeveel tijd je hebt om het park te bezoeken en indien dit te kort is kun je dus je dag van bezoek nog wijzigen indien je nog geen entreekaartjes gekocht hebt.

Entreekaartjes

Al een paar jaar op rij heeft Phantasialand een actie waarbij je het park bezoekt in de periode voor 31 mei dat je nog een tweede keer gratis terug mag komen. Zo wordt het entreeticket voor het park in verhouding een stuk minder prijzig. Wil je helemaal goedkoop het park bezoeken? Kijk dan goed rond voor de verschillende actieprijzen die op websites zoals Groupon, Wowdeal en Social deal gehanteerd worden. Ook websites zoals Travelbird, vakantieveilingen en ticketveiling hebben vaak entreekaartjes voor pretparken zoals Phantasialand te koop staan. Zeker wanneer je met een grote groep of een gezin komt zal dit aanzienlijk schelen in de kosten.

Phantasialand openingstijden
4.7 met 24 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *