Phantasialand korting

Phantasialand korting

Het is algemeen bekend dat een dagje naar het pretpark niet goedkoop is. Aanbiedingen zijn daarom altijd mooi meegenomen, vooral als je met meerdere personen gaat. Een dag naar Phantasialand in Duitsland is bijvoorbeeld vrij duur, maar vaak kun je toch op de een of andere manier korting krijgen. Op welke manier kun je dit voor elkaar krijgen? Lees hieronder verder over de Phantasialand korting.

Bestel hier de tickets voor Phantasialand >>

Overnachten met korting bij Phantasialand

Als je een overnachting bij Phantasialand boekt in hotel Ling Bao of hotel Matamba, kun je profiteren van vroegboekkorting.
Als je 6 weken van tevoren boekt, krijg je 25% korting.
Als je 3 weken van tevoren boekt, krijg je 15% korting.

Phantasialand korting

Bron: https://www.phantasialand.de/nl/hotels/hotelaanbiedingen/vroegboekkorting/

Deze kortingen gelden echter wel alleen op het verblijf en niet op de tickets. De tickets moet je namelijk apart bij een verblijf toevoegen. Een verblijf in Phantasialand is theoretisch gezien dus exclusief toegangsticket tot het pretpark.

Toegangsticket met korting bestellen.

Een regulier toegangsticket (excl. winterseizoen) kost voor mensen vanaf 12 tot en met 59 jaar €47,50. Kinderen onder de 12 jaar en mensen ouder dan 60 betalen €37,- per dagkaart.

Dit jaar heeft Phantasialand weer een leuke actie “1x betalen, 2x pret”. Zoals de naam al zegt, betaal je voor een ticket, terwijl je er twee keer heen kunt. Deze actie geldt voor zowel E-tickets als tickets die je aan de kassa hebt gekocht. Je moet echter wel zelf het tweede ticket ophalen. Dit moet je doen door je eigen ticket in te leveren of te tonen. Let op: het eerste ticket moet wel van de dag van je bezoek komen, dus niet bijvoorbeeld een ticket wat je eerder al hebt gebruikt. Je kunt je tweede ticket op twee manieren verzilveren: je gaat naar de kiosk die na 12:00u geopend is op de Kaiserplatz, of je verzilvert hem na 14:00u bij de uitgangen van het park. Het tweede ticket is overigens geldig vanaf april tot en met juni en vanaf september tot en met 4 november 2018. In de zomermaanden juli en augustus kun je dus niet met je tweede ticket naar het park.

Externe websites

De ANWB biedt voor leden vaak kortingen aan voor attractieparken en vaak staat Phantasialand ook op dit lijstje. Dit kan je zo al €5,- per kaartje schelen! Soms worden er ook veilingen gehouden op bijvoorbeeld VakantieVeilingen waardoor je je ticket misschien wel voor de helft van de prijs kunt kopen!

Houd het internet in de gaten en volg Phantasialand op social media om te kijken of je goedkoper een bezoekje kunt brengen aan dit mooie attractiepark.

Bestel hier de dagtickets >>

Vragen, opmerkingen of een aanbieding gezien? Laat dit dan hieronder weten.

Phantasialand korting
4.9 met 53 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.