Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangement

Phantasialand Arrangement

Phantasialand: één van de leukste pretparken van Europa!
Phantasialand is één van de leukste pretparken van Europa en is te vinden in Brühl, Duitsland. In Phantasialand vind je de leukste attracties, shows en restaurants voor het hele gezin met als thema sprookjes en fantasie. Ondanks dat Phantasialand vrij dicht bij de Nederlandse grens ligt is het toch aan te raden om een weekend of een korte vakantie uit te trekken voor het bezoek. In Phantasialand is namelijk ontzettend veel te zien en te ondernemen en daarnaast is het park erg mooi om ook ’s avonds nog even rond te wandelen, zonder je zorgen te hoeven te maken over een autorit terug naar huis. Uiteraard kun je Phantasialand ook gelijk combineren met een bezoekje naar een leuke Duitse stad zoals Keulen. In Keulen kun je fantastisch winkelen en cultuur snuiven en is dus de ideale stad om een dagje de toerist uit te hangen! Lees hieronder meer over een Phantasialand arrangement.

Arrangement naar Phantasialand

Phantasialand arrangement

Bron: https://www.phantasialand.de/nl/

Phantasialand is de ideale bestemming als je een weekend of een korte vakantie er tussen uit wilt. In Phantasialand zelf vind je 2 hotels: Hotel Ling Bao (gelegen in het China Town gedeelte van het park) en Hotel Matamba (in het Afrikaanse gedeelte van het park). Deze hotels zijn uitermate geschikt als je in de sprookjes en fantasie sfeer wilt blijven en je lekker op je gemak door het park wilt kunnen wandelen met de mogelijkheid om tussendoor even op adem te komen in het hotel. Uiteraard zijn er ook arrangementen te vinden waarbij je in een hotel buiten Phantasialand verblijft. Dit is handig als je van plan bent om je bezoek aan Phantasialand te combineren met een andere activiteit zoals een Duitse stad bezoeken. In het geval dat je een arrangement met een hotel buiten Phantasialand kiest, is het wel slim om te bekijken hoe ver het hotel van het park is gelegen en hoe makkelijk het park eventueel te bereiken is met openbaar vervoer (mocht je geen eigen vervoer hebben).

Enthousiast geworden?

Ben jij al enthousiast geworden over een leuk uitje naar Phantasialand? Op internet zijn veel verschillende arrangementen te vinden die voldoen aan jouw wensen en budget. Met een arrangement weet je tenslotte precies waar je aan toe bent en hoef je je verder nergens meer druk om te maken. Daarnaast zijn er vaak interessante aanbiedingen te vinden waardoor je bezoekje aan Phantasialand nog leuker wordt! Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel plezier!

Een top 10 pretparken vind je hier.

Phantasialand arrangement
4.6 met 42 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

1 Bericht

Disneyland Parijs korting. Met korting naar het pretpark? | PretparkenNederland.nl

33 minuten ago

[…] je maar één keer de servicekosten. Zo ben je een stuk voordeliger uit. Bekijk het aanbod aan arrangementen om jouw trip naar Disneyland nog voordeliger te […]

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!