Phantasialand aanbieding

In Bruhl in Duitsland – vlakbij Keulen- ligt een van de vijftien meest bezochte pretparken van Europa: Phantasialand. Het succes van het unieke attractiepark is vooral ook te danken aan de vernieuwingen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd. De afgelopen vijftien jaar werden alle attracties namelijk een voor een afgebroken. Ze werden vervangen door veel modernere attracties en die aanpak lijkt effect te sorteren. Phantasialand geldt daardoor als een van de modernste parken van Europa en houdt echt rekening met elk gezinslid. Lees hieronder meer over de Phantasialand aanbieding.

Bekijk hier meer informatie >>

Zes themagebieden

Op initiatief van de bekende poppenspeler Richard Schmitt werd in 1967 Phantasialand geopend. Het was aanvankelijk niet veel meer dan een sprookjespark (met een oldtimerbaan en een treintje) dat al in het eerste jaar door meer dan

Phantasialand aanbieding
Bron: https://www.phantasialand.de/nl/

400.000 mensen werd bezocht. Anno 2018 is het al lang geen sprookjesbos meer maar een modern pretpark dat onderverdeeld is in zes verschillende en aantrekkelijke themagebieden: Mystery, Mexico, Fantasy, Deep in Africa, China Town en Berlin en in Wuze Town en Klugheim nog eens twee sub-themagebieden kent.

De supersnelle Taran

Phantasialand herbergt een aantal unieke attracties. Zo geldt de Taran als de snelste multi-lanceer achtbaan ter wereld. Ook de familie boemerang Raik biedt snelheid en daarnaast zijn de al even spectaculaire en uitdagende Chiapas (een supersnelle waterbaan), de Black Mamba en de Colorado Adventure attracties die hun weerga amper kennen.

Voor de wat jongere kinderen en hun ouders zijn Wolke’s Luftpost, de Octowuzy en Bolles Riesenrad prachtige ervaringen, net als de ‘Phantastische’ shows die in het zomerseizoen elke dag opgevoerd worden. Aan eten en drinken – je kunt het zo gek niet bedenken- is ook zeker geen gebrek in Phantasialand, dat zelfs over stilteruimtes voor moeder en kind beschikt.

Phantasialand aanbieding

Het loont de moeite om je kaartje voor dit aantrekkelijke pretpark online aan te schaffen. Dat scheelt al snel enkele euro’s per kaartje. Ook zijn er Phantasialand aanbiedingen voor zestig plussers, zwangere vrouwen en mensen die op hun verjaardag op bezoek in Bruhl komen. Tot 1 juni krijgt iedereen die een kaartje koopt een tweede kaartje – voor een n bezoek- gratis. Aan de kassa betalen kinderen tot en met drie jaar niets, kinderen tot en met elf jaar 37,50 euro en iedereen vanaf twaalf jaar 47,50 euro per ticket. Maar dan heb je wel echt een ‘Phantastische’ dag! Oh ja, met drie ruime parkeerplaatsen zet je de auto altijd in de buurt van de ingang van het park.

Vraag, opmerking of een review achterlaten over een bepaalde aanbieding voor Phantasialand? Dat kan hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares