Overnachten Efteling

Sprookjesachtig overnachten in de Efteling. Veel plezier!
Een dagje Efteling staat garant voor uren lang plezier. Wandel door het sprookjesbos, maak een betoverend ritje in de droomvlucht of bezoek voor de echte spanning één van de vele achtbanen. De Efteling heeft zoveel te bieden dat het bijna onmogelijk is om alles in één dag te ontdekken. Er zijn daarom verschillende mogelijkheden om in de Efteling te overnachten. Bekijk in dit artikel meer informatie over het overnachten in/bij de Efteling.

Bekijk hier de mogelijkheden >>

Lees meer over:

Overnachten in de Efteling, het Efteling Hotel

Overnachten Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/overnachten

Slapen in het originele Efteling hotel is voor kinderen een droom die uitkomt. Vanaf het Efteling hotel is het 5 minuten wandelen naar het attractiepark. Het hotel beschikt over verschillende luxe ingerichte comfortkamers. Wil je je overnachting nog iets sprookjesachtiger maken, dan zijn er verschillende themasuites beschikbaar zoals, de Sneeuwwitje, Assepoester of Doornroosje Suite. Na een goede nacht slapen, kun je ’s ochtends aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

Vakantiepark Bosrijk

Op 7 tot 10 minuten lopen van het Park vindt je het in de Efteling stijl gebouwde vakantiepark Bosrijk. Het park beschikt over een gezellig dorpsplein en verschillende restaurants waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren. Je kunt overnachten in een eigen luxe vakantiehuisje of een appartement in één van de prachtige landhuizen. Kies je voor een vakantiehuisje, dan heb je de keuze uit een sfeervol Dorpshuys, gelegen aan het gezellige dorpsplein of een vrijstaand Boshuys gelegen aan het water, in de duinen of verscholen tussen de bomen. Het vakantiepark beschikt verder over een binnenzwembad en er is voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. De wandeling naar het park is ongeveer 10 minuutjes, maar er rijdt ook een treintje die je naar het attractiepark brengt.

Vakantiepark Loonsche Land

Het Vakantiepark Loonsche Land ligt aan de rand van het natuurgebied Loonsche. Je bevindt je hier midden in de bossen, duinen en heidevelden. In dit park zijn zowel knusse hutten te vinden, die gebouwd zijn met natuurlijke materialen, als prachtige hotelkamers om heerlijk in tot rust te komen. Wil je de privacy van een vakantiehuisje, maar de luxe van een hotelkamer, dan kun je kiezen voor één van de themakamers. In deze vakantiehuisjes met als thema duinzicht, boomzicht of waterzicht vindt je alle comfort die je nodig hebt. Het vakantiepark beschikt verder over een schapenweide, verschillende wandelroutes en genoeg eet- en drinkgelegenheden.

Extra informatie
  • Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling
  • Kinderen t/m 3 jaar overnachten gratis
  • Parkeren kan kosteloos op één van de centrale parkeerplaatsen
  • De receptie in het Efteling Hotel is 24 uur geopend

Vraag, opmerking of een review plaatsen kan hieronder over de overnachtingen in de Efteling.

Last updated: vrijdag 25 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *