Pretparken Overijssel

Overijssel bezit een weelde aan pretparken om een leuk dagje uit in te beleven. Voor iedereen, jong of oud, is er wat te doen. Je kunt in Overijssel een thrillride in Slagharen maken of ponyrijden in het cowboyland van PonyparkCity in Collendoorn of alles doen wat tussen die twee in zit! Kom in dit artikel meer te weten over de pretparken in Overijssel.

Pretparken in Overijssel

Pretpark PonyparkCity in Overijssel.

Pretpark Overijssel
Bron: https://www.ponyparkcity.nl/

PonyparkCity, meermalen bekroond door ZOOVER, is zoals de naam al verklapt uiteraard een ponypark en geheel in westernstijl gehouden met indianen en cowboys. Met maar liefst 300 pony’s hoef je niet te vragen wat je kinderen daar gaan doen. Zelfs bij de vakantiehuizen kun je iedere dag over een pony beschikken en hem poetsen en vertroetelen.

Als je al goed kunt paardrijden, mag je meteen over de vele zandpaden die het vakantiepark rijk is een ritje gaan maken, anders mag je eerst naar de manege om gratis ponyrijles te krijgen! En wil je een dagje zonder pony dan kun je zwemmen, of naar de kinderboerderij of spelen in de speeltuinen. Voor de ouders is er ook vermaak zoals de Cancan-show, bingo en bowling.

Attractieparken in Overijssel, Slagharen en Hellendoorn:

Attractiepark Slagharen stond vroeger bekend als ponypark Slagharen, maar de pony’s zijn in oktober 2017 verhuisd naar bovengenoemd pretpark en de bijbehorende vakantiehuisjes maken plaats voor ander vertier. Attractiepark Slagharen heeft 2 rollercoasters en 30 andere attracties. Het bijbehorende Aqua Mexicana is een waterpark met fantastische waterglijbanen.

Avonturenpark Hellendoorn heeft net als Attractiepark Slagharen meerdere achtbanen, zoals de Tornado die over de kop gaat of ga razendsnel door de tunnels in de Rioolrat. Als je nat durft te worden, dan neem je de Sungai Kalimantan of de Wild Waterval, allebei super spannende wildwaterbanen. Verder zijn er spectaculaire shows om lekker van te genieten en voor de allerkleinsten onder ons is er Dreumesland.

Alle pretparken op de kaart.

Bekijk hier direct alle pretparken:

Efteling
Bekijk hier de ATTRACTIES van de Efteling >>
Walibi
Bekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
Attractiepark Slagharen
Bekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
Duinrell
Bekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
Plopsa
Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
Hellendoorn
Bekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Reactie achterlaten, een vraag of een review? Dat kan hieronder.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *