Ouwehands Dierenpark tickets

Ouwehands Dierenpark tickets

Wie slim is bestelt zijn tickets voor Ouwehands Dierenpark alvast online op de officiële website van het park. Zo hoef je niet in de rij aan te sluiten voor een kaartje, maar loop je met je e-ticket direct door naar de ticketcontrole bij de entree. Daarnaast krijg je online €1,- korting op elk ticket dat je bestelt. Ouwehands Dierenpark hanteert verschillende tarieven voor doordeweekse bezoeken en bezoeken in het weekend, tijdens schoolvakanties en feestdagen. In de kalender in de online shop zie je precies wat je betaalt op de dag waarop jij wil gaan.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Ouwehands Dierenpark te gaan >>

Standaardtarieven Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark tickets

Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/entreeprijzen

Maandag t/m vrijdag
Volwassenen (vanaf 10 jaar): €22,-
Kinderen van 3 t/m 9 jaar: €20,-

Weekenden, vakanties, feestdagen
Volwassenen (vanaf 10 jaar): €25,-
Kinderen van 3 t/m 9 jaar: €23,-

Online krijg je €1,- korting op alle tickets.

Actuele prijzen zijn te vinden op: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/entreeprijzen

Extra’s
Daarnaast kun je tijdens het bestellen van je tickets diverse extra’s bijboeken. Zo mag je hond mee de dierentuin in, maar moet je wel een speciaal hondenticket (€5,-) voor hem kopen. Ook kun je online een parkeerkaart en voordelige treintickets naar Rhenen vanaf elk station in Nederland bestellen.

Groepstarieven
Kom je gezellig met een grote groep naar Ouwehand? Groepen vanaf 20 personen profiteren van het voordelige groepstarief van €21,- voor volwassenen en €19,- voor kinderen. Groepstickets zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa van het park.

Schoolreis
Het is ook mogelijk om een schoolreisje naar Ouwehands Dierenpark te organiseren. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €10,95 per kind. Voor een klein extra bedrag kun je het dagje dierentuin uitbreiden met bijvoorbeeld een doetocht of rondleiding. Door een lunch of ijsje te reserveren maak je de schoolreis helemaal compleet.

Abonnement
Als abonneehouder krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot Ouwehands Dierenpark voor slechts €59,50 per persoon. Zo kun je dagenlang op avontuur voor een vaste lage prijs.

Vragen of opmerkingen? Laat een bericht achter.

Ouwehands Dierenpark tickets
4.5 met 10 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.