Ouwehands Dierenpark parkeren

Ouwehands Dierenpark parkeren

Ouwehands Dierenpark behoort tot de meest bekende dierenparken in ons land. Het is dan ook niet gek dat dit park ontzettend veel bezocht wordt. Extra voordeel is dat het erg centraal gelegen is waardoor je er eigenlijk vanuit heel Nederland kunt komen voor een dagje uit. Verreweg de meeste bezoekers van Ouwehands Dierenpark komen overigens met de auto. De route naar het park is eenvoudig. Maar hoe zit het eigenlijk precies met parkeren? Kun je in de omgeving van het park je auto eigenlijk wel kwijt? Hieronder kom je er alles over te weten.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Ouwehands Dierenpark te gaan >>

Eigen parkeerterreinen.

Ouwehands Dierenpark parkeren
Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/route-parkeren

Een beetje park heeft natuurlijk zijn eigen parkeerterrein. Bij Ouwehands Dierenpark is dat echter nog beter geregeld. Het park heeft namelijk maar liefst drie eigen parkeerterreinen tot haar beschikking. Er is dus altijd voldoende plaats om je auto te parkeren. Zodra je in de omgeving van het park komt, wordt er door middel van bewegwijzering aangegeven waar je naar toe moet om te parkeren. Overigens is het vanaf de parkeerterreinen nog wel een stuk lopen naar het park. Volg de borden en je komt vanzelf in Ouwehands Dierenpark terecht. Op drukke dagen is lopen overigens overbodig. Dan rijden er namelijk pendelbussen tussen het parkeerterrein en het park. In dat geval vertrekt de laatste pendelbus vanaf het park naar het parkeerterrein ongeveer een kwartier na sluitingstijd.

Mindervaliden.

Ouwehands Dierenpark beschikt ook over een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden. Deze liggen direct naast de ingang van het park en aan het begin van het parkeerterrein. Wanneer wilt parkeren op deze plaatsen dien je wel over een gehandicaptenparkeerkaart te beschikken. Het is niet mogelijk om de plaats voor mindervaliden vooraf te reserveren. Overigens is het parkeren bij Ouwehands Dierenpark niet gratis. Een parkeerkaart koop je voor een dag. Deze zijn verkrijgbaar in het park bij de balie of de Zooshop. Je kunt ook vooraf al een parkeerkaart kopen in de online ticketshop.

Lees hier meer over de:

Heb je een vraag, opmerking of een ervaring dat met het parkeren te maken heeft? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *