Ouwehands Dierenpark openingstijden

In principe heb je weinig werk aan het voorbereiden van een dagje dierentuin, maar het is natuurlijk wel verstandig om een aantal zaken vooraf even te checken. Dat kost je maar een paar minuten tijd en zorgt er waarschijnlijk voor dat je uitje een stuk ontspannener van start gaat. Kijk bijvoorbeeld of je online alvast je toegangskaarten kunt bestellen, hoe het park te bereiken is en wat de openingstijden zijn. Je wil straks natuurlijk niet met je kinderen voor een dichte deur komen te staan… Bij Ouwehands Dierenpark zal dat in ieder geval niet gebeuren, want deze dierentuin is het hele jaar door dagelijks geopend.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Ouwehands Dierenpark te gaan >>

De openingstijden bij winter- en zomertijden.

Ouwehands Dierenpark openingstijden

Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/openingstijden

Wel werkt Ouwehands Dierenpark met verschillende openingstijden, die afhangen van het seizoen. Zo is het park in de zomermaanden geopend van 09:30 uur tot 17:30 uur. Ook in de weekenden in de lente, tijdens Pasen en de mei- en herfstvakantie gelden deze openingstijden. ’s Winters opent Ouwehand een halfuur later en sluit een halfuur eerder. Toch heb je van 10:00 uur tot 17:00 uur nog meer dan voldoende tijd om op je gemak op avontuur te gaan tussen de wilde beesten. Op de kalender op de website zie je per dag precies hoe laat het park opent en weer sluit.

Onderhoud van het park.

Hoewel het park dagelijks geopend is, betekent dat niet automatisch dat ook alle dieren altijd te zien zijn. Soms vinden er bijvoorbeeld werkzaamheden plaats wegens renovatie of de bouw van een nieuw verblijf en zijn bepaalde diersoorten tijdelijk niet voor het publiek te bezichtigen. Op de pagina met actuele informatie lees je precies welke werkzaamheden er momenteel plaatsvinden. Houd er daarnaast rekening mee dat vanaf een uur voor sluitingstijd bepaalde dieren soms niet meer zichtbaar zijn. Het nachtdierenverblijf kun je dagelijks bezoeken van 13:00 uur tot 17:00 uur, zodat deze nachtbrakers overdag voldoende rust krijgen.

Ouwehands Dierenpark op de kaart:

Lees hier meer over parken.

Vragen of opmerkingen, laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *