Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark korting

Je kent het gevoel vast wel: de vakantie staat voor de deur en dat betekent dat de kinderen thuis zijn. De hele dag binnen zitten wil je niet, want de ervaring leert dat de kids dan vervelend worden, onderling ruzie krijgen of de hele dag op hun tablet of mobieltje zitten. Tijd dus om er lekker op uit te gaan naar een speeltuin, pretpark of dierenpark. Maar dan begint de frustratie: zoals al jaren een probleem is, zijn de toegangsprijzen van dit soort attracties haast onbetaalbaar voor gezinnen met meerdere kinderen en een gemiddeld inkomen. Daarnaast wil je in het park ook wat eten en drinken en moet je vaak geld neerleggen voor het parkeren van de auto dicht bij het park. Wie gaat dat betalen? Veel mensen kiezen er dan voor om het dure uitje dan maar te schrappen. Maar is dat wel nodig? Er zijn namelijk, voor wie goed zoekt, genoeg activiteiten en attracties met korting te krijgen, die wel goed betaalbaar zijn voor een Nederlands gezin met meen of meer kinderen.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Ouwehands Dierenpark te gaan >>

Ouwehands Dierenpark korting
Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/abonnement

Voordelig Ouwehands Dierenpark bezoeken

Een mooi voorbeeld van een park dat met korting bezocht kan worden, is Ouwehands Dierenpark. Hier beleven kinderen én volwassenen onvergetelijke avonturen. Samen luister je naar Professor Panda, die jullie alles verteld over de reuzenpanda. De Chinese leeuwendans, de zeeleeuwenshow in de Blue Lagoon en de muzikale familieshow Bamboo Bill en de Rode Robijn mogen jullie natuurlijk ook niet missen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want in Ouwehands Dierenpark verveel je je geen moment. Zo kunnen kinderen meedoen aan de interactieve kidsparty, kennismaken met jungle experts en natuurlijk met hun ouders de talloze dieren bewonderen die Ouwehands Dierenpark rijk is. Zoals de Afrikaanse leeuwen, de doodshoofdaapjes, gorilla’s, koikarpers, pijlgifkikkers, beren en roze pelikanen. In Ouwehands Dierenpark is echt genoeg te doen voor jong en oud!

Regel nu jouw kortingskaartjes voor Ouwehands Dierenpark

Regel nu jouw kortingskaartjes, zodat je binnenkort met jouw kinderen naar Ouwehands Dierenpark kunt gaan. Bekijk de verschillende websites om met korting naar het park te gaan.

Lees meer over Ouwehands Dierenpark:

Vragen, opmerkingen of wil je je ervaring delen met anderen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *